echt leer herkennen 12 super tips

Word ook echt leer expert met deze tips

Een jaar of 10 was ik toen ik met mijn ouders en zusje op vakantie ging naar Oostenrijk. Dat was een hele belevenis want het was de eerste keer dat we op vakantie gingen naar het buitenland. Vanuit Tirol maakten we uitstapjes naar mooie plaatsen in de omgeving. Een daarvan was een uitstapje naar Italië. Het land van leer, maar dat wist ik toen nog niet.

Nadat we alle bezienswaardigheden van de stad, waarvan ik de naam niet meer weet, hadden bekeken, kwamen we op een markt terecht. Het was er gezellig druk en stond er vol met kramen. Voor mijn gevoel stonden er wel 100 kramen met leren tassen en leren kleding.

Echt leren jassen

Mijn ouders waren vooral gecharmeerd van de leren jassen. Ze werden uitgebreid bekeken, bevoeld en aangetrokken. Dat moest wel echt leer zijn, maar voor de zekerheid vroegen ze het toch nog even. Met veel handbewegingen bevestigde de verkoper bijna beledigd dat het echt leer was. Nu alleen nog even afdingen. Twee mooie jassen, eentje voor mijn moeder en eentje voor mijn vader gingen mee teruggaan naar huis.

Ze hebben de jassen jarenlang met veel plezier gedragen. Echt leer gaat zo lang mee en wordt in de meeste gevallen ook mooier door het gebruik. Maar hoe weet je nou zeker of iets echt leer is. Deze verkoper had wel gelijk dat het echt leer was, maar dat is niet altijd zo.

12 super tips om echt leer te herkennen

Echt leer herkennen is ook niet altijd even makkelijk. Soms moet je meerdere dingen proberen voordat je zeker weet waar je mee te maken hebt. Daarom heb ik 12 super tips om echt leer te herkennen op een rijtje gezet. Heel overzichtelijk onder elkaar.

De infographic is hier op deze pagina te downloaden.

infographic 12 tips om echt leer te herkennen

Monique
Ik zou het heel leuk vinden als je reageert op dit bericht! Vul even onderstaande gegevens in.

    12 super tips om echt leer te herkennen

    Gratis catalogus Hip tassen