visleren tassen gemaakt van echt visleer deze is geheel van zwart zalmleer gemaakt

Visleren tassen zijn zeer bijzonder, het is een luxe product dat nog niet heel bekend is.

Tassen van visleer zien er echt anders uit.┬áVissenleer is sterk, soepel & zacht.┬áVisleer is een vorm van hergebruik van natuurlijk materiaal dat doorgaans bij het afval belandt. Bij het looien en verven van vishuiden worden in vergelijking met andere soorten leer weinig chemicali├źn gebruikt. Hip tassen gebruikt IJslands visleer van een bedrijf dat voortdurend in betere en meer natuurlijke processen investeert en die het milieu minder belasten. De energie voor deze processen komt uit waterkracht, een natuurlijke hulpbron.

Vergeleken met andere soorten leer, is vissenleer relatief dun maar toch verrassend sterk.

Vergeleken met andere soorten leer, is visleer relatief dun maar toch verrassend sterk. En tegelijkertijd uitermate soepel en voelt zacht aan. Dat komt door de natuurlijke vezelstructuur in twee richtingen. Visleer is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, glad of open structuur en in heel veel kleuren. Naast zalmleer, dat het meeste gebruikt wordt, kun je ook zeewolf, baars of kabeljauw leer tegenkomen. Laat je verrassen door de mogelijkheden van vissenleren tassen.

Op mijn blog pagina vind je meer informatie over visleer, de soorten en het zelf looien.

Wil je de catalogus vol met Hip tassen inspiratie ontvangen? Laat dan je naam en mail adres hiernaast achter. Je ontvangt hem dan binnen enkele seconden in je mailbox.

voorkant hiptassen catalogus vraag hem aan!