Werktas dames shopper zalmleer

WERKTASSEN & LAPTOPTASSEN

Werktassen of laptoptassen zijn super praktisch

We kunnen niet zonder een stevige werktas of laptoptas. Omdat ze zo praktisch zijn en omdat we vaak zoveel mee (moeten) nemen. Ik heb het afgelopen jaar heel veel werktassen mogen maken. Voor dames en voor heren. In veel varianten, want ik merk dat niet zo vaak voor puur een laptoptas wordt gekozen, maar eerder voor een werktas waar naast je laptop nog veel meer in kan. Die er niet gelijk als werktas of laptoptas uitziet. En die je dus ook als handtas kunt gebruiken.

Je vindt hier een aantal werktassen en laptoptassen die klanten de afgelopen jaren besteld hebben. Door hem op maat te laten maken, weet je zeker dat je laptop en al je andere spullen er goed in mee kunnen. De indeling kun je ook helemaal zelf bepalen. Je komt dus nooit meer thuis met een tas waar je laptop toch net niet inpast.

Waar moet je op letten als je een nieuwe werktas of laptop tas wilt aanschaffen?

Daarvoor leest je het beste even mijn blog met tips en punten waar je even over na moet denken om de beste werktas te vinden.

Werktassen laptoptassen dames Hip tassen

Dames werktas, model Boston, met lange hengsels waardoor je geen schouderband nodig hebt. De tas sluit met een rits en heeft verschillende vakken aan de binnenzijde. Dit model is zo populair dat ik haar al in heel veel variaties heb mogen maken. Ze is een echte knaller qua formaat, comfort en indeling. Ze is niet voor niets een bestseller!

Klik op de afbeelding om de binnenzijde te bekijken.

Werktassen laptoptassen dames Hip tassen

En nog een bestseller. Een echte elegante vrouwelijke uitvoering van de werktas. In deze werktas kun je al je documenten kwijt, en natuurlijk je iPad of laptop. Er zit een apart telefoonvak in, als je dat wenst. En door het tussenschot met rits heb je en een overzichtelijk verdeling, en de ruimte om losse papieren veilig op te bergen. Tegen de achterwand aan de binnenzijde zit ook nog een vak voor bijvoorbeeld je pasjes. De klep van deze werktas is bewerkt met een glade zalmleer wat het extra luxe maakt.

Klik op de afbeelding om de binnenzijde te bekijken.

Werktassen laptoptassen dames Hip tassen

Een prachtige ruime werktas die er uitziet als een grote handtas. De tas sluit met een rits en ook hier zit aan de binnenzijde zoveel ruimte en vakken. Ook voor je laptop is weer een speciale plek ingericht waar hij zacht tegen de schuimkant aan zit. Het tussenschot zorgt weer voor overzicht en je kunt er gelijk A4 documenten in kwijt. Door het sleutelkoord hoef je ook nooit mee op zoek naar je sleutels. Het speciale telefoonvak zorgt dat je je telefoon in een handbeweging terugvindt.

Klik op de afbeelding om de binnenzijde te bekijken

Ik heb hem! Wat een prachtige tas…. Mooi afgewerkt en zacht, maar niet te slap leer. Fantastisch.

Nadat ik een model kon uitzoeken op een royale catalogus kreeg ik proefjes leer in huis om een mooie combinatie te maken. Ik heb er ook direct een portemonnee bij besteld, want dan past het prachtig bij elkaar.

Binnen 2 weken had ik de tas in huis….Ben er erg blij mee, dank je wel voor alle aandacht.

Irene SchildkampIrene Schildkamp
Werktassen laptoptassen dames Hip tassen

Een laptoprugtas heeft zo zijn voordelen. Er gaat zeker net zoveel in als in een werktas, maar je kunt het gewicht wat beter over je schouder verdelen. Het zwaarste gedeelte, je laptop, zit tegen je rug, goed beschermd door een schuimlaag. Ook in een laptop rugtas kan een tussenschot gemaakt worden voor de overzichtelijke verdeling van je hele tas inhoud.

In het voorvak zit ook nog een apart telefoonvak en in de tas zelf diverse vakken voor bijvoorbeeld je opladers. Een hele elegante manier om je tas, rugtas, als werktas te gebruiken. Heb je nog meer redenen nodig?

Klik op de afbeelding om de binnenzijde te bekijken.

Werktassen laptoptassen dames Hip tassen dokterstas

De dokterstas is een van de eerste tassen die ik maakte, en nog steeds onverminderd populair. Deze is uitgevoerd in een groter formaat zodat de laptop er in past. Natuurlijk met nog veel meer spullen. Er is een vak in gemaakt voor de telefoon en een sleutelkoord. Hier zit geen tussenschot in, maar dat is wel mogelijk, alleen geen A4. Deze tas lijkt nog het meest op een handtas.

Binnenzijde werktas

Ok, dit is wel de meest ultieme werktas die je kunt bedenken. De eigenaar van deze XL werktas had stad en land afgezocht naar een ruime werktas en bijpassende handtas. Niet te vinden. Nu gaat ze elegant op pad met een zeer ruimte werktas waar naast haar laptop, ook met gemaak boeken en mappen in mee kunnen. Voor alles is een apart vak gemaakt. Ook het tussenschot met rits ontbreekt niet.

Zelfs haar handtas kan in de werktas bevestigd worden waneer ze beide tassen als een wil meenemen.

Om te zien wat er echt allemaal in past kun je dit filmpje bekijken.

Klik op de afbeelding om de binnenzijde te bekijken.

Werktassen laptoptassen dames Hip tassen

De vrouwelijke uitvoering van de keersouflee werktas. Deze is net als voor de heren een echte bestseller! De keersouflee kenmerkt zich door de harmonica zijkanten. Als je meer in je tas meeneemt kun ze wat breder worden dan waneer er minder in zit. Aan de zijkanten zit de bevestiging voor de schouderband. In deze werktas neem je heel makkelijk je laptop mee, je telefoon, mappen en documenten. Je sleutels vind je makkelijk weer terug met het sleutelkoord. Een mooie vrouwelijke uitvoering van een stijlvolle laptoptas.

Klik op de afbeelding voor de binnenzijde foto.

Werktassen laptoptassen heren Hip tassen

Ook voor de heren onder ons heeft Hip tassen een mooie stoere werktas waar heel veel in past. Deze tas zag je ook al bij de dames voorbij komen. En dat komt omdat deze zogenaamde keersouflee werktas zo bijzonder praktisch is en niet voor niets een bestseller. In de meeste van deze werktassen maakt ik een apart schuimvak voor de laptop zodat hij niet beschadigd raakt door de rest van de inhoud. Het tussenschot is in deze tassen standaard. Dat maakt het praktisch voor het ordenen van je spullen en het overzicht. Je telefoon zit op een vaste plek, je sleutels zitten aan het sleutelkoord en je documenten in de twee ruime vakken.

Werktassen laptoptassen heren Hip tassen

Dit is de binnenzijde van de keersouflee werktas/laptop tas. Je ziet hoe overzichtelijk de indeling is. Alles heeft zijn eigen vaste plek. Je kunt de tas meenemen aan het handvat bovenop en aan de verstelbare en afneembare schouderband.

Door de harmonica zijkanten is de tas flexibel als het aan komt op de hoeveelheid spullen die mee genomen worden. Super praktisch dus.

Werktassen laptoptassen heren Hip tassen

Nog een voorbeeld van een heren werktas / laptoptas. Het formaat kan verschillen naar gelang de grootte van je laptop en ook de uitvoering is elke keer weer anders. Een absolute bestseller!

Neem eens contact op voor de mogelijkheden van jouw nieuwe werktas.

Werktassen laptoptassen heren Hip tassen

Een fantastische oplossing als je vaak veel spullen mee moet nemen of als je niet graag te veel sjouwt met gewicht. Dan kies je voor een laptoptas op wieltjes. De stang schuif je net als bij een rolkoffer makkelijk naar beneden. De tas zit om de stang heen en aan het wieltjesplaat vast, maar kan er ook afgehaald worden. Om het plaatje helemaal compleet te maken kun je er ook nog een handtas of een tas die je bovenop de laptoptas meeneemt voor je andere spullen.