werktassen en laptoptassen heren werktas

Werktassen en laptoptassen zijn super praktisch

Een stevige werktas of laptoptas we kunnen niet zonder. Omdat ze zo praktisch zijn en omdat we vaak zoveel mee (moeten) nemen. Ik heb het afgelopen jaar heel veel werktassen mogen maken. Voor dames en voor heren. In veel varianten, want ik merk dat niet zo vaak voor puur een laptoptas wordt gekozen, maar eerder voor een werktas waar naast je laptop nog veel meer in kan. Die er niet gelijk als werktas of laptoptas uitziet. En die je dus ook als handtas kunt gebruiken.

Je vindt hier een aantal voorbeelden die klanten de afgelopen jaren besteld hebben. Door hem op maat te laten maken, weet je zeker dat je laptop en al je andere spullen er goed in mee kunnen. De indeling kun je ook helemaal zelf bepalen. Je komt dus nooit meer thuis met een tas waar je laptop toch net niet inpast.

Waar moet je op letten als je een nieuwe werktas wilt aanschaffen?

Daarvoor lees je het beste even mijn blog met tips en punten waar je even over na moet denken om de beste werktas te vinden. Of als je meer wilt weten over de maten van laptops. Wil je meer weten over een van deze tassen of de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Wil je de catalogus vol met Hip tassen inspiratie ontvangen? Laat dan je naam en mail adres hiernaast achter. Je ontvangt hem dan binnen enkele seconden in je mailbox.

Gratis catalogus hip tassen