Opmaat gemaakte heren werktas cq laptoptas in groen en zwart leer

Werktassen en laptoptassen waar je laptop wel in past

Een stevige werktas of laptoptas we kunnen niet zonder. Omdat ze zo praktisch zijn en omdat we vaak zoveel mee (moeten) nemen. Ik heb het afgelopen jaar heel veel werktassen mogen maken. Voor dames en voor heren. In veel varianten, want ik merk dat niet zo vaak voor puur een laptoptas wordt gekozen, maar eerder voor een werktas waar naast je laptop nog veel meer in kan. Die er niet gelijk als werktas of laptoptas uitziet. En die je dus ook als handtas kunt gebruiken.

In een opmaat gemaakte werktas passen al je spullen perfect

Je vindt hier een aantal voorbeelden die klanten de afgelopen jaren besteld hebben. Door hem op maat te laten maken, weet je zeker dat je laptop en al je andere spullen er goed in mee kunnen. De indeling kun je ook helemaal zelf bepalen. Je komt dus nooit meer thuis met een tas waar je laptop toch net niet inpast.

Check de pagina Waar je op moet letten bij de aanschaf van een werktas of laptoptas voor de beste tips. Wil je meer weten over een van deze tassen of de mogelijkheden bespreken? Neem dan even contact met me op.

Wil je de catalogus vol met Hip tassen inspiratie ontvangen? Laat dan je naam en mail adres hiernaast achter. Je ontvangt hem dan binnen enkele seconden in je mailbox.

voorkant hiptassen catalogus vraag hem aan!