bestseller tassen Hip tassen

Ik maak tassen in opdracht en heb daarom weinig tassen op voorraad. Maar ik heb er wel verschillende om in het atelier te laten zien. Dit zijn tassen die ik gemaakt heb omdat ik ze zelf wilde maken. En om aan klanten te laten zien wat voor verschillende mogelijkheden er zijn. Want je wilt natuurlijk een tas zien en voelen. Als je een tas laat maken is het soms lastig om voor te stellen. Maar deze tassen laten ook zien wat ik maak.

Als je op de button ‘Ja die wil ik’ klikt zie je ook gelijk meer foto’s en de prijs van de tas. Op de site zelf zie je ook welke tassen op voorraad zijn. Dat kun je zien omdat er dan een prijs onder de foto staat. Ook op die manier kun je bestellen. Maar hier vindt je het totale overzicht in een keer. Veel plezier.

Het zijn prachtige exemplaren en ze zijn direct beschikbaar.  Je kunt ze in je winkelmandje plaatsen om af te rekenen. Kies bij het afrekenen voor ophalen of verzenden.

Op deze voorraad tassen pagina zie je welke er op dit moment zijn.