roze ultieme reistas op trolley

De ultieme reistas

Tijdenlang zag ik geen enkele vliegtuig streep in de lucht. Terwijl het toch heel vaak heel erg druk was boven Beuningen. Maar nu zie ik er steeds meer en beginnen we toch weer een beetje te reizen. Dat is wel iets dat ik gemist heb de afgelopen anderhalf jaar. Maar er komt er eentje aan voor mij.

Dit keer ga ik op reis met een flinke hoeveelheid bagage. Een grote koffer van 32 kilo en twee stuks bagage die als cabine koffers/tassen mee mogen. Een kleine trolley en een grote handtas of rugzak. Nou ben ik zelf niet zo de van rugzakken, maar een grote handtas is dan wel weer heel handig. En daar zit het hem nou net. Ik heb geen hele grote handtas.

Ik had geen hele grote handtas

Tussen alle voorbereidingen en opdrachten door heb ik voor mezelf de ultieme reistas gemaakt. Een beetje geïnspireerd op de tassen die ik al eerder voor klanten maakte en gecombineerd met mijn eigen wensen. En alles wat ik denk handig te vinden in een reistas. Maar hij moet er natuurlijk ook nog wel mooi en stijlvol uitzien.

Er mag 10 kg mee in de trolley en 10 kg in de handtas. En ik ga ze helemaal volstoppen tot die 10 kg. De tas zit vol met boeken, reisgidsen en leesvoer, laptop, lader, kleine spullen als zonnebril, sleutels, paspoort niet te vergeten. Dit is trouwens in dezelfde stijl als de tas en in een handig en makkelijk te bereiken vak op te bergen. Hij kan ook op de trolley staat met de band die over het handvat van de trolley heen gaat en er zit een reislabel voor de contactgegevens aan in dezelfde stijl. Als hij niet zo vol zit kunnen de zijkanten met drukkers aan elkaar zodat hij wat kleiner oogt.

En had ik al gezegd dat hij helemaal bij mijn jas past….? Bekijk mijn favoriete en absoluut ultieme reistas.

Wat is jouw ultieme reistas?

Monique
Ik zou het heel leuk vinden als je reageert op dit bericht! Vul even onderstaande gegevens in.

    12 super tips om echt leer te herkennen

    Gratis catalogus Hip tassen