The making of ‘Vlog Hip Tassen’

Malva schreef dit leuke bericht na aanleiding van eerst het interview dat we hadden en daarna haar overwinning om te vloggen.

Begin januari had ik een interview met Monique Zoeteman van Hip tassen in Beuningen. Het interview maakte me nieuwsgierig naar het atelier en het idee kwam om een keer langs te gaan voor een vlog. Nou geef ik iedereen graag een podium maar zelf hoef ik niet zo nodig in beeld. Dat was dus nog even een dingetje als je wilt gaan vloggen.

Toen ik dat aan mijn jongere zus Jane Hersevoort vertelde, bood ze spontaan aan om dat voor mij te doen. Zo kwam het dat wij afgelopen vrijdag bij Hip Tassen langs zijn geweest. Niet gehinderd door enige kennis zijn we aan de slag gegaan. Dat geen kennis hebben uitte zich o.a. door het er ter plekke erachter komen dat de telefoon alleen horizontaal in de selfiestick past. Dat los je op door dan maar uit de hand te gaan filmen en zelf helemaal niet in beeld te komen (Geen probleem, komt dat even goed uit). En, Jane wordt in het diepe gegooid en gaat aan het interviewen.

Eenmaal terug op het thuishonk, moet nog een programma uitgezocht worden waar we beeld mee kunnen bewerken en moet bij de ‘YouTube-academie’ nog instructiefilmpjes bekeken worden. Al met al is het gelukt. We hebben een vlog!

Dit is de vlog

Monique
Ik zou het heel leuk vinden als je reageert op dit bericht! Vul even onderstaande gegevens in.

    Gratis E-book ‘Welke tas past het beste bij jouw figuur’

    Gratis catalogus Hip tassen 2018