Zwarte dames handtas Maldive

Deze zwarte dames handtas is het model Maldive. Een echte bestseller en een slag kleiner dan haar grotere zus. De handtas is geheel uitgevoerd in zwart soepel leer. Maar ze is wel verstevigd om het mooie model zijn vorm te laten houden.

De zijpanden staan iets naar buiten toe. Met een drukker kunnen de zijkanten naar elkaar toe en meer naar binnen worden gebracht.

De handtas wordt afgesloten met een rits die ook over de uitstaande zijpanden loopt. Aan de onderkant vallen de zijkanten 1,5 cm naar binnen toe. Helemaal in stijl met het zwarte leer is de binnenkant gemaakt van een mooie cognac pigskin leer. En de combinatie is echt geweldig.

Tussen de rits en de hengsels zitten ogen voor de bevestiging van een afneembare schouderband.

Aan de achterkant van de handtas zit een extra vakje en ook de binnenkant heeft er een paar. Naast het sleutelkoord heeft handtas ook voetjes aan de onderkant zodat je haar nooit direct op de grond hoeft te zetten.

Beschrijving

Lys had eerder al een kleine dokterstas voor haar vriendin laten maken. En nu heeft ze zichzelf getrakteerd op een mooie en handzame Maldive tas.

Van dit model Maldive heb ik ook meerdere groter modellen gemaakt. Dit zijn grote handtassen met heel veel ruimte. Het model vraagt om stevig leer of versteviging, omdat het wel rechtop moet blijven staan.

Wil je meer weten over dit model handtas of wil je meer voorbeelden? Neem dan contact op, of kijk op de pagina met de bestsellers.

Titel

Ga naar de bovenkant