Werktas visleer grijs

Werktas, laptoptas, handtas model Miami, uitgevoerd in grijs zalmleer en grijs zachte suède achtig runderleer. Model Miami. De afwerking in een mooie opvallende hard roze geitenleer en de binnenkant met hard roze pigskin. Grijs hoeft niet saai te zijn! De hengsels zijn met veerringen bevestigd, dat wil zeggen dat je ze er af kunt halen en vervangen door een andere set hengsels mocht je dat willen.

De indeling is zeer praktisch. Er zitten veel vakken in zodat je al je spullen een vaste plek kunt geven en blindelings een graai in de tas kunt doen om te pakken wat je zoekt. In het tussenschot, dat de tas twee aparte vakken geeft, kun je zelfs A4 papieren kwijt. Ook je laptop of iPad passen hier goed in. De tas sluit met een rits en heeft indien gewenst een afneembare schouderband.

Beschrijving

Mijn eerste tas gemaakt met zalmleer. Ik vond de combinatie grijs met hardroze erg mooi. En vol trots nam ik hem mee op vakantie naar Amerika. En daar is hij ook gelijk gebleven. Bevriende amerikanen waar we op bezoek gingen, waren zo weg van deze tas dat ze hem gelijk van mij gekocht hebben. Dat was dus mijn tas waar ik zo blij mee was. De rest van de vakantie heb ik alle spullen in een rugtasje mee moeten nemen. Grijs met hard roze dus…. echt niet saai!

Je kunt ook zelf visleer looien, lees mijn blog eens. Wil je weten waar het visleer vandaan komt dat ik gebruik?

Voor meer werktassen inspiratie heb ik een speciale pagina gemaakt.

Alle bestseller tassen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Miami.

Titel

Ga naar de bovenkant