Werktas heren blauwgrijs

Werktas heren in blauwgrijs leer. Op maat gemaakt voor heel veel verschillende meetapparatuur. Warmtemeters, camera’s, verlichting, schroevendraaiers. Alles moest een vaste plek krijgen in deze werktas. De tas sluit met een dubbele rits die in een handeling geopend kan worden. De schouderband is afneembaar.

Beschrijving

Werktas heren blauwgrijs

Deze werktas voor heren in blauwgrijs leer is speciaal gemaakt voor Arie. Hij was al heel lang op zoek naar een geschikte tas waar alle meetapparatuur goed in opgeborgen kon worden. Zijn huidige tas voldeed al lang niet meer. En alles wat hij geprobeerd had de laatste tijd, was net niet breed genoeg of diep genoeg. Alles lag ook door elkaar in die tassen en was moeilijk snel te vinden. Toen Arie mij vroeg om een tas op maat te laten maken, wist hij nog niet wat voor soort model het moest worden. Met verschillende voorbeelden en uitzoekwerk wat er in moest en wat niet, kwamen we al snel op dit model uit. Deze werktas heeft niet de uitstraling van een echte werktas. Hij ziet er uit als een luxe kantoor tas. En toch wordt hij nu gebruikt op klussen buiten kantoor.

 

Nadat Arie hem een week in gebruik had, kwam hij erachter dat de openingsruimte toch iets te krap was. In eerste instantie zat er maar 1 rits in. Hierdoor kon hij niet goed bij de schroevendraaiers in de hoeken komen. Stuur de tas maar op, dan vermaak ik hem zodat het wel kan, zei ik. In overleg heb ik de rits eruit gehaald en er een heel nieuw stuk met 2 ritsen ingezet. Als je nu de tas opent, gaat de hele bovenkant open, en een stuk van de zijkanten. Inmiddels gebruikt Arie de werktas volop en is er heel tevreden mee.

Titel

Ga naar de bovenkant