Vrouwelijke vegan huisartsentas groen

Vrouwelijke vegan huisartsen tas gemaakt in twee soorten en kleuren groen materiaal. De body van de tas is gemaakt van een vegan materiaal: ananasleer. Alle details en delen die wat meer aan slijtage onderhevig zijn, zijn gemaakt van donkergroen leer. De combinatie van deze twee soorten en de binnenkant is echt fantastisch. Een echte vrouwelijke touch zoals je alleen maar kunt krijgen door haar op maat te laten maken.

Beschrijving

Vrouwelijke vegan huisartsentas

Vrouwelijke vegan huisartsentas groen. Deze huisartsen tas is net zo goed als verloskundige tas te gebruiken. Deze vrouwelijke huisartsentas is gemaakt van ananasleer. De details zijn gemaakt van mooi donker runderleer. Ananasleer is alleen geen leer, maar 100% plantaardig gemaakt van de vezels van de ananasbladen. Een bijna helemaal vegan huisartsentas dus. Voor deze prachtige uitvoering van de huisartsentas hebben we gekozen voor een echte vrouwelijke uitstraling door gebruik te maken van lichtgroen vegan leer. Op de voorkant is een extra vak toegevoegd, groot genoeg voor A-4 documenten. De binnenzijde is gemaakt van een heel mooi bijkomende vrolijke canvas met een mooie vakverdeling en heel veel vakken.

Wil je een volledig vegan vrouwelijke huisartsentas? Kijk dan eens naar deze roze versie.

De afmetingen van deze vrouwelijke vegan huisartsentas groen of verloskundige tas, is 42 cm b x 18 cm d x 32 cm h.

Het veganleer is gemaakt van de vezels van ananas en is in vele kleuren op voorraad bij Hip tassen. Door de indeling is de tas te gebruiken door dokters, artsen, huisartsen en verloskundigen.

Ananasleer is een zacht materiaal, maar wel sterk. Toch zal het iets sneller slijten dan echt leer. Maar een heel mooi en goed alternatief voor leer voor mensen die een vegan leefstijl hebben. Hier ga je wel Hip en in stijl mee op patiënten bezoek.

Alle bestseller tassen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Londen.

Titel

Ga naar de bovenkant