Vrouwelijke vegan huisartsentas groen

Ontdek de opwindende wereld van vrouwelijke vegan huisartsentassen!Ā 

Deze fantastische tas is gemaakt van twee verschillende soorten groen materiaal, waardoor ze een unieke uitstraling heeft die je nergens anders vindt. De body van de tas is vervaardigd van vegan ananasleer. Een innovatief en milieuvriendelijk materiaal. De delen die wat meer te verduren krijgen, zijn gemaakt van prachtig donkergroen leer. De combinatie van deze twee materialen, samen met het frisse ontwerp van de binnenkant, creƫert een werkelijk fantastisch resultaat. Deze tas is op maat gemaakt met een vrouwelijke touch die je nergens anders zult vinden.

Beschrijving

Vrouwelijke vegan huisartsentas

Met deze vrouwelijke vegan huisartsentas in het groen ben je niet alleen klaar voor je werk als huisarts, maar kan hij ook dienen als de perfecte verloskundige tas. Het materiaal van de tas is ananasleer. Een volledig plantaardig alternatief voor leer dat wordt gemaakt van de vezels van ananasbladeren. Hoewel het bijna volledig vegan is, zijn de details gemaakt van prachtig donker runderleer. De tas straalt een onmiskenbaar vrouwelijke uitstraling uit door het gebruik van lichtgroen vegan leer. Een extra vak aan de voorkant biedt voldoende ruimte voor A4-documenten. En wanneer je de tas opent, word je begroet door een prachtig kleurrijk canvas interieur met handige vakverdeling en talloze vakken.

Wil je een volledig vegan vrouwelijke huisartsentas?

Dan is de roze versie zeker het bekijken waard!

De afmetingen van deze vrouwelijke vegan huisartsentas in het groen zijn 42 cm breed, 18 cm diep en 32 cm hoog. Bij Hip tassen heb ik een breed scala aan kleuren van het veganleer op voorraad. Allemaal gemaakt van de vezels van ananas. Deze tas is speciaal ontworpen met de behoeften van dokters, artsen, huisartsen en verloskundigen in gedachten.

Hoewel ananasleer een zacht materiaal is, is het verrassend sterk. Het zal misschien iets sneller slijten dan echt leer, maar het biedt een prachtig en duurzaam alternatief voor mensen met een veganistische levensstijl. Met deze tas kun je op een hippe en stijlvolle manier je patiƫnten bezoeken.

Elke bestseller tas heeft een eigen plaatsnaam gekregen en dit model wordt met trots ‘Londen’ genoemd. Laat je verrassen door de geweldige eigenschappen. En het mooie design van deze vrouwelijke vegan huisartsentas.

Titel

Ga naar de bovenkant