Vrouwelijke huisartsentas blauw en roze

Vrouwelijke huisartsentas in blauw met roze. Een kleinere versie dan deze huisartsentas die dezelfde hoogte heeft, maar langer en dieper is. Voor deze huisartsentas hebben we geen vak op de voorkant gemaakt om het leer zo goed mogelijk uit te laten komen. Aan de binnenkant een extra klein open vak en een groot vak met rits. De binnenkant is verdeeld door middel van vakken. Aan de zijkant zitten nog twee ‘lussen’ voor flesje. Die blijven daardoor mooi rechtop staan. Een stevig handvat zorgt dat je deze tas fijn draagt. De schouderband zorgt ervoor dat je op momenten dat het nodig is, je handen vrij hebt.

Het is een mooie middendonker kleur blauw die makkelijk bij van alles te dragen is. De stiksels zijn in hardroze de kleur die ook terugkomt aan de binnenkant.  Model Londen. De beugeltas zelf sluit met een dokterstas sluiting.

Beschrijving

Een vrouwelijke huisartsentas in blauw en roze is een echte beauty voor huisartsen.

Deze prachtige huisartsentas is van hetzelfde blauwe Italiaanse geitenleer gemaakt als de grotere versie elders op deze site. Het leer heeft een lizardprint en de details zijn glad nappa leer. De indeling heeft vijf vakken. Aan de ene zijde twee grotere en aan de andere zijde 3 kleinere vakken. Zo gaat alles wat mee moet in deze vrouwelijke huisartsen tas. De roze voering is een stevige waterafstotende nylon. Een echte vrouwelijke touch in deze toch al mooie uitvoering met Italiaans kwaliteitsleer. Er is een vak gemaakt voor alles wat er in mee genomen moet worden. En waardoor alles makkelijk vindbaar is en op zijn plek blijft. Er zit zelfs een sleutelkoord in zodat je je sleutels in een handbeweging gevonden hebt. Op de voorkant van de tas staan de initialen van de huisarts. De letters worden met een brandstempel in het leer gebrand. Dat kan in verschillende kleuren of in dezelfde kleur als het leer, maar dan iets donkerder. De bodem heeft voetjes op een lichte verhoging zodat de tas zelf niet op de grond komt te staan.

Dokterstassen als deze zijn ook zeer geschikt voor verloskundigen en artsen. De afmetingen van deze tas zijn 42 cm b x 18 cm h en 25 cm d.

Alle bestseller modellen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Londen.

Titel

Ga naar de bovenkant