Vrouwelijke dokterstas blauw en roze

Vrouwelijke dokterstas voor verpleegkundigen in blauw met roze leer

Een kleinere versie dan deze huisartsen verloskundigetas die dezelfde hoogte heeft, maar langer en dieper is. Voor deze dames doktertas hebben we geen vak op de voorkant gemaakt om het leer zo goed mogelijk uit te laten komen. Aan de binnenkant een extra klein open vak en een groot vak met rits. De binnenkant is verdeeld door middel van vakken. Aan de zijkant zitten nog twee ‘lussen’ voor flesje. Die blijven daardoor mooi rechtop staan. Een stevig handvat zorgt dat je deze tas fijn draagt. De schouderband zorgt ervoor dat je op momenten dat het nodig is, je handen vrij hebt.

Het is een mooie middendonker kleur blauw die makkelijk bij van alles te dragen is. De stiksels zijn in hardroze de kleur die ook terugkomt aan de binnenkant. Ā Model Londen. De beugeltas zelf sluit met een dokterstas sluiting.

Beschrijving

Een vrouwelijke dokterstas in blauw en roze is een echte beauty voor verpleegkundigenĀ 

Deze op maat gemaakte verpleegkundige vrouwelijke dokterstas is een ware parel die zowel elegantie als functionaliteit uitstraalt. Met een prachtige middendonker blauwe kleur is deze tas moeiteloos te combineren met elke outfit. De subtiele stiksels in een levendige hardroze tint voegen een vleugje speelsheid toe en komen ook terug aan de binnenkant van de tas, waardoor een harmonieus geheel ontstaat. Ze is van hetzelfde blauwe Italiaanse geitenleer gemaakt als deĀ grotere versie dokterstasĀ elders op deze site. Het leer heeft een lizardprint en de details zijn glad nappa leer.

Medische tas voor zorgprofessionals

Het model, genaamd Londen, is ontworpen om aan de behoeften van zorgprofessionals te voldoen. Deze tas biedt voldoende ruimte voor al je medische benodigdheden en is perfect afgestemd op de hectische werkomgeving in de gezondheidszorg. Of je nu een verpleegkundige bent die werkzaam is in een ziekenhuis, een thuiszorg verpleegkundige of een andere zorgprofessional, deze tas zal je in al je behoeften voorzien.

De dokterstas zelf sluit met een traditionele dokterstas sluiting, waardoor je spullen veilig en georganiseerd blijven. De stevige constructie en duurzame materialen zorgen ervoor dat deze tas bestand is tegen dagelijkse slijtage en tegelijkertijd echte luxe uitstraalt. Dit ontwerp maakt het een investering die jarenlang meegaat, terwijl de functionaliteit ervoor zorgt dat je altijd goed voorbereid bent.

De vele compartimenten (twee grotere en aan de andere zijde drie kleinere vakken) bieden ruimte voor je stethoscoop, thermometer, medicijnen, verbandmiddelen en andere benodigdheden die je tijdens je werk nodig hebt. Bovendien is er ook ruimte voor persoonlijke items, zoals je telefoon, sleutels en portemonnee. De roze voering is een stevige waterafstotende nylon. Een echte vrouwelijke touch in deze toch al mooie uitvoering met Italiaans kwaliteitsleer.

Op de voorkant van de tas staan de initialen van de verpleegkundige. De letters worden met een brandstempel in het leer gebrand. Dat kan in verschillende kleuren of in dezelfde kleur als het leer, maar dan iets donkerder. De bodem heeft voetjes op een lichte verhoging zodat de tas zelf niet op de grond komt te staan.

Vrouwelijke dokterstas op maat gemaakt

Met deze op maat gemaakte verpleegkundige dames dokterstas bent je altijd goed georganiseerd en klaar om de beste zorg te bieden aan je patiƫnten. Deze prachtige dokterstas zal je elke dag weer zal inspireren.

Dokterstassen als deze zijn ook zeer geschikt voor verloskundigen en huisartsen en als visitetassen. De afmetingen van deze tas zijn 42 cm b x 18 cm h en 25 cm d.

Voor alle tassen geldt dat ze op maat gemaakt worden. Dus mocht je liever andere afmetingen, kleuren, leer of indeling, dan is dat zeker mogelijk. Voor alle vragen kun jeĀ contact opnemen.

 

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant