Vegan ananasleer laptop rugtas blauw

Vegan ananasleer laptop rugtas in twee kleuren blauw. Wat een prachtig materiaal is het ananasleer leer toch. Geen echt leer maar een vegan variant gemaakt van de vezels van ananas bladen. Het wordt ananasleer genoemd. En hier mocht ik een mooie super praktische laptop werktas van maken.

De binnenkant komt helemaal overeen met de kleuren van de buitenkant. Omdat de kleuren terug komen vormt het ondanks de wat drukkere print een mooi geheel. Voor de binnenkant is een dikke geweven stof gebruikt. De vegan ananasleren laptoptas biedt genoeg ruimte aan een 13″ of 15″ laptop, A4 mappen, opladers en lunchtrommel.
 
De laptop heeft een eigen ruimte met gewatteerd deel. Er zit een tussenschot in met rits voor wat lossen spullen. En de oplader met snoer kan in een van de vakken netje opgeborgen worden. Verder zit er nog een apart vak in voor kleine spullen en het voorvak is voor de sleutels en telefoon die een apart vakje heeft.
 
De schouderbanden kunnen aan elkaar geritst worden. Dit is handig als je hem over een schouder wilt dragen of als je de banden bij elkaar wilt houden als je hem wegzet.

Beschrijving

Ananasleer is geen echt leer, maar een gemaakt en samengesteld product van de vezels van de ananasbladen. Een product dat al door verschillende bekende merken is ontdekt en wordt gebruikt. Ananasleer is een prachtige vegan variant voor iedereen met een vegan lifestyle. Wil je meer weten over ananasleer of de andere vegan leersoort die ik veel gebruik? Op deze vegan leer, kurkleer en ananasleer wat is het pagina kom je meer te weten over de vegan leer varianten.

Titel

Ga naar de bovenkant