Ultieme reistas roze runderleer en pirarucu

Dit is echt de ultieme reistas voor mijzelf. Heel veel vakken voor A4 papieren, een grote laptop, telefoon, en kleine spullen, sleutelkoord. De tas sluit met een rits om alles veilig op te bergen als hij in het bagagevak of onder de stoel moet.

Beschrijving

Deze ultieme reistas is gemaakt van soepel roze runderleer en pirarucu visleer. Ze heeft handvatten van leer en schouder handvatten met een mooie ketting. Deze is gemaakt van een harde kunststof in mat roze dat prachtig combineert met het roze van het leer. De schouderketting kan er ook af gehaald worden door de veerringen die door de vierkante ogen in de tas zitten.

Pirarucu

Deze reistas is helemaal bijzonder door het gebruik van het Pirarucu leer op het voorpand. Dit is een enorm grote vis uit de Amazone die door de Indianen daar wordt gevangen om te eten. Het vel wordt gelooid waar ook de Indianen weer van profiteren.

Er zit een groot vak aan de achterzijde – tegen het lichaam – waar je makkelijk je paspoort en belangrijke papier in kunt doen die je snel of vaak nodig hebt. Op dat vak zit ook een handige band die je om het handvat van de trolley kunt schuiven zodat je de ultieme reistas niet hoeft te dragen. De tas is gevoerd met een prachtig bijpassende pigskin in een iets donkerder kleur roze. En ze heeft details van een bruin/roze leersoort aan de buitenkant op het voorpand en rondom de bodem. De bodem heeft natuurlijk voetjes zodat ze niet direct op de grond komt te staan.

Ultieme reistas kleiner maken

Als de ultieme reistas minder vol zit, kun je haar wat verkleinen met de drukkers aan beide zijkanten. Ze is ruim genoeg om alle belangrijke dingen en meer in mee te nemen.

Om de ultieme reistas helemaal compleet te maken zit er een naam label in hetzelfde roze leer aan. Ze heeft een brillenkoker en paspoort hoesje helemaal bijpassend. Tevens heb ik er een mooi dubbel tasje bijgemaakt met twee ritsen voor kleine spulletjes.

 

Wil jij ook een ultieme reistas of accessoires voor je volgende reis? Of heb je interesse in Pirarucu leer? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Laat ook een tas op maat maken naar je eigen wensen zodat jij ook je eigen droomtas hebt.

 

Titel

Ga naar de bovenkant