Trolley of pilotenkoffer op wieltjes

Trolley op wieltjes. Lijkt op een pilotenkoffer, maar deze heeft het telescoop frame aan de korte kant zitten. Het viel niet mee voor Tom om een koffer te vinden die helemaal voldeed aan de afmetingen. Er waren ook nogal wat criteria waaraan de trolley moest voldoen. Zo moesten de buiten afmetingen precies 55 cm x 23 cm x 35 cm zijn. En de binnen afmetingen 55 cm x 22 cm x 33,5 cm. Waarom deze specifieke afmetingen vraag je je misschien af. Dat komt omdat de trolley als handbagage mee moet op vliegreizen. En in de tas zitten op maat gesneden schuimblokken waarin dure meetapparatuur past. Precies op maat dus.

Er was geen een tas of tas op wieltjes te vinden waarin dit allemaal samenkwam. De een te groot, de ander te klein en de volgende te taps toelopend.

Beschrijving

Trolley of pilotenkoffer op wieltjes

De trolley of pilotenkoffer op wieltjes heeft een telescoop frame. Een stevig frame met twee buizen die vrij lang uitgetrokken kan worden. Hiermee kun je de tas makkelijk voort duwen of achter je aan te trekken als je door de lange gangen van het vliegveld loopt. Dit scheelt een hoop sjouwen, zeker als je weet wat een tas het beste kan wegen is dit een geweldige oplossing. De vier wieltjes zijn kleine zwenkwieltjes zodat hij goed alle bewegingen volgt en dus makkelijk voort te bewegen is. Als je de tas op moet pakken, dan kan dat met de handvatten die stevig vastgemaakt zitten over de hele tas en onder de tas door. Je kunt ze samen bovenop de tas vastmaken zodat ze niet ergens achter blijven hangen als je er mee onderweg bent.

Trolley precies op maat

Het binnenwerk is gemaakt van aluminum en staal met verschillende verstevigingen erin zodat de dure meetapparatuur veilig vervoerd kan worden. Het onderste schuimblok zit vastgelijmd. Als deze gevuld is, komt er nog een laag met kleine materialen bovenop die ook allemaal in voorgesneden schuim passen.

De trolley gaat ook mee op reis naar Amerika. Er wordt geadviseerd om tijdens de reis van en naar Amerika, de trolley af te sluiten met TSA sloten. De twee TSA koffer sloten gaan door de ogen van de rits en het oog dat op de trolley zit. Het handige aan deze tas is dat hij helemaal open gaat. Vanaf de voorkant helemaal naar boven. Zo is er genoeg ruimte om alle zware spullen makkelijk op hun vaste plek in de koffer te krijgen.

 

Ben jij ook op zoek naar een trolley of pilotenkoffer op wieltjes?

Een tas op wieltjes of wellicht naar een andere speciale tas die aan verschillende criteria moet voldoen, maar kun je die niet vinden? Neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan telefonisch of via mail. Dit is de uitkomst bij speciale projecten en wensen voor je tas waar je nog jaren plezier van gaat hebben.

Wil je weten hoe deze trolley een trolley geworden is? Lees hier het verhaal van Tom.

 

Kijk voor alle koffer(tjes) even op deze speciale koffer pagina.

Titel

Ga naar de bovenkant