Telefoonhoesje met muntgeld vak

Een heel bijzondere telefoonhoes kun je deze wel noemen. Ze is gemaakt van kangaroo leer en bestaat uit twee delen. Door de drukkers kun je de helften van elkaar af halen als je alleen je telefoon mee wilt nemen. Ga je toch voor je telefoon en pasjes dan klik je hem er gewoon weer aan.

Beschrijving

Deze prachtige telefoonhoes is gemaakt van kangaroo leer dat ik zelf uit Australie heb mee genomen. Het kangaroo leer is heel erg soepel en prachtig van kleur. Het voelt een beetje aan als zeemleer. Ook deze is natuurlijk weer helemaal op maat gemaakt voor Marlous uit Ierland.

 

Het groene telefoonhoesje is gemaakt van zalmleer voor een iPhone 6 plus. Maar je kunt hem ook voor elke willekeurige andere telefoon laten maken. Het telefoonhoesje sluit met een kleine magneet. Je kunt ook kiezen voor een drukker of klittenband bijvoorbeeld. Net wat je voorkeur heeft.

Een echte leren telefoonhoesje laten maken voor jouw telefoon. Dat kan helemaal zoals jij dat wilt. Deze is gemaakt van twee soorten zalmleer. De ene is glad afgewerkt de andere heeft een open structuur. Aan de binnenzijde is ruimte voor wat bonnetjes en heeft 3 vakjes voor pasjes.

Natuurlijk hoeft je telefoonhoes niet uitgevoerd te worden in zalmleer of zeewolf leer, de andere visleer soort. Maar je kunt ook kiezen voor mooi leer in heel veel verschillende kleuren leer. Of zelfs ananasleer. Als je voor een vegan variant wilt gaan.

Titel

Ga naar de bovenkant