Shopper slangenprint en lizardprint leer

Shopper of werktas in slangenprint en lizardprint leer. Een fantastische shopper gemaakt van Italiaans leer. De combinatie van slangenprint leer en lizardprint leer passen perfect bij elkaar. De shopper heeft een klep van slangenprint leer als sluiting van de tas. Die valt over het hoofdvak heen en achter het voorvak. Het voorvak is hierdoor altijd makkelijk te gebruiken zonder dat je de tas open hoeft te doen.

De binnenkant is geheel gevoerd met een luxe pigskin die helemaal bij de kleuren van de buitentas passen. Bij de oranje tas is dat oranje bij de blauwe tas is dat een iets donkerder blauwe.

De hengsels van deze shopper zijn lang genoeg om over je schouder te dragen. Aan de binnenkant is genoeg ruimte om je laptop in mee te nemen. Hij is dus heel goed te gebruiken als werktas. Want ook voor je pennen is een aparte houder gemaakt. Er zit een groot vak in die met een rits sluit en twee open vakken waar je telefoon bijvoorbeeld in past. Het sleutelkoord ontbreekt uiteraard niet. Maar je kunt deze shopper, werktas ook verder uitbreiden met bijvoorbeeld een vakje voor je visitekaartjes of extra vakken, net wat jij nodig hebt. Deze shopper in slangenprint is ook zeer goed te gebruiken als handtas door zijn elegantie.

De kanten van de shopper zijn allemaal afgewerkt met een antraciet kleurige verf die ook weer terugkomt in het slangenprint leer. Het kleine tasje is een kopie van haar grotere zus. Ze hangt gezellig aan het hengsel, maar je kunt haar ook aan je sleutelbos hangen. En ze is te gebruiken voor kleingeld omdat ze open kan en met de klep sluit.

 

Beschrijving

Dit shopper, werktas model is ook verkrijgbaar in een lichtblauwe versie. Maar er zijn ook nog andere kleur combinaties mogelijk van ditzelfde soort slangenprint en lizardprint leer. De combinatie van deze twee leersoorten is echt geweldig. Wat dacht je van taupe, turquoise of groen zoals de kleine handtas Osaka.

Een shopper of werktas kun je deze tas wel noemen. Elegant, niet te groot, maar wel groot genoeg om je laptop in mee te nemen.

Bij de shopper kun je natuurlijk ook je bijpassende accessoires laten maken. Zoals de brillenkoker, of een telefoonhoesje, of een pasjeshouder, paspoorthoesje, notitieboekomslag, je kunt alles bij elkaar laten passen.

Titel

Ga naar de bovenkant