Schouderbanden en camerariemen

Laat een schouderband of camerariem op maat maken. Stel dat je een tas hebt, die nog goed is, maar waarvan de schouderband, te kort, te lang, te smal of juist te breed is. Of dat de schouderband slijtage begint te vertonen. Dan kun je ook alleen de schouderband laten maken zodat je weer een tijd je favoriete tas kunt blijven gebruiken. En geef je camera ook eens een nieuwe look met een opmaat gemaakte camerariem.

Beschrijving

De schouderband kun je van leer of canvas band laten maken in elke gewenste lengte of breedte. Verstelbaar of juist een vaste lengte. Neem voor de mogelijkheden even contact op zodat we samen naar de juiste oplossing kunnen zoeken.

 

En dat kan natuurlijk ook voor de schouderband aan je camera, een camerariem dus.  In elke gewenste kleur, samenstelling en materiaal. Geen saaie schouderband meer aan jouw camera, maar een mooie frisse schouderband, in jouw favoriete kleuren.

Op foto gebied kun je ook een hoesje of foudraal laten maken voor je filters. Passend voor een of meer filters. Of voor een kleine of juist grote filter. Voor de mogelijkheden neem je gewoon even contact op via dit contact formulier.

Titel

Ga naar de bovenkant