Ruime handtas blauw wit zwart Maldive

Deze ruime dames handtas is het grote model Maldive. De zwarte handtas Maldive is een kleinere versie. Een echte bestseller! De handtas is uitgevoerd in drie kleuren van hetzelfde leer in zwart, blauw en wit leer. De ruime tas wordt wel verstevigd om het mooie model zijn vorm te laten houden. Bekijk de foto’s voor de meerdere varianten van deze prachtige tas.

 

Beschrijving

Ruime handtas, dit model heb ik Maldive genoemd. Alle bestseller Hip tassen hebben plaatsnamen gekregen. Handig voor de herkenbaarheid. Voor alle tassen geldt dat ik ze volledig aan kan passen naar jouw eigen wensen. Ook bestseller tassen, maar die hebben vaak al bewezen dat ze aan alle wensen voldoen. Van deze ruime Maldive handtassen bestaan er nu twee maten. Er is een grote versie en een kleinere. En ook de kleine versie is heel ruim. Een voorbeeld van de kleinere zus gemaakt in zwart leer kun je via de link bekijken.

De zijpanden staan naar buiten toe. Indien gewenst kunnen de zijkanten met een drukker naar elkaar toe en meer naar binnen worden gebracht.

Bestseller Maldive 

De ruime handtas wordt afgesloten met een rits die ook over de uitstaande zijpanden loopt. Aan de onderkant vallen de zijkanten 1,5 cm naar binnen toe. De opdrachtgeefster wilde graag een mooie combinatie van de drie kleuren, alle drie de kleuren komen nu goed uit in deze handtas.

Tussen de rits en de hengsels zitten ogen voor de bevestiging van een afneembare schouderband die bij deze blauw, wit met zwarte Maldive ook voor een deel uit een ketting bestaat. In de tas hebben we alle fournituren in goudkleur toegepast en zelfs het logo is in goudkleur gebrand.

Aan de achterkant van de handtas zit een extra vakje en ook de binnenkant zitten meerdere vakken en een separaat telefoonvak. Naast het sleutelkoord heeft handtas ook voetjes aan de onderkant zodat je haar nooit direct op de grond hoeft te zetten.

Verschillende variaties Maldive

Dit ruime handtas model is een echte bestseller en er zijn dus verschillende varianten van gemaakt. Wat dacht je van de cognackleurige uitvoering of de Maldive in blauwgrijze leersoorten, donker blauw en zwart. Ik heb zelfs een Maldive in prachtig blauw ananas’leer’ , 100% vegan, mogen maken. Zie de foto’s voor meer uitvoeringen. Voor alle tassen geldt steeds dat de modellen aangepast kunnen worden in soort en kleur leer, in formaat of met een aantal aanpassingen aan handvatten of sluiting. Neem vooral even contact op voor meer informatie, via mail of telefoon. Ik help je graag verder.

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant