Ruime handtas blauw wit zwart Maldive

Deze ruime dames handtas is het grote model Maldive. De zwarte handtas Maldive is een kleinere versie. Een echte bestseller! De handtas is uitgevoerd in drie kleuren van hetzelfde leer in zwart, blauw en wit leer. De ruime tas wordt wel verstevigd om het mooie model zijn vorm te laten houden.

De zijpanden staan naar buiten toe. Indien gewenst kunnen de zijkanten met een drukker naar elkaar toe en meer naar binnen worden gebracht.

De handtas wordt afgesloten met een rits die ook over de uitstaande zijpanden loopt. Aan de onderkant vallen de zijkanten 1,5 cm naar binnen toe. De opdrachtgeefster wilde graag een mooie combinatie van de drie kleuren, alle drie de kleuren komen nu goed uit in deze handtas.

Tussen de rits en de hengsels zitten ogen voor de bevestiging van een afneembare schouderband die ook voor een deel uit een ketting bestaat. In de tas zijn alle fournituren in goudkleur toegepast en zelfs het logo is in goudkleur gebrand.

Aan de achterkant van de handtas zit een extra vakje en ook de binnenkant zitten meerdere vakken en een separaat telefoonvak. Naast het sleutelkoord heeft handtas ook voetjes aan de onderkant zodat je haar nooit direct op de grond hoeft te zetten.

Beschrijving

Ruime handtas, dit model is Maldive genoemd. Alle bestseller Hip tassen hebben plaatsnamen gekregen. Handig voor de herkenbaarheid. Voor alle tassen geldt dat is volledig aan te passen zijn naar je eigen wensen. Ook bestseller tassen, maar die hebben vaak al bewezen dat ze aan alle wensen voldoen. Er zijn nu twee maten van de Maldive. Deze ruime handtas in verschillende combinaties en de kleinere zus gemaakt in zwart leer.

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant