Paspoorthoesjes

Elegant en in stijl naar je volgende reis? Laat een paspoort cover maken in een mooie leersoort. Een runderleer met een mooie print of een exotische leersoort zoals het paspoorthoesje in struisvogelleer.

Meer informatie staat hieronder.

Beschrijving

Paspoorthoesje op maat gemaakt

Een uitvoering in een eenvoudige cover alleen voor je paspoort. Of een paspoorthoesje met verschillende vakjes voor pasjes. Laat er gelijk een bij je tas maken. Of laat er een maken die goed bij je tas past.

Ook voor paspoorthoesjes kun je het leer gebruiken dat je voor je tas hebt gebruikt. Maar ook visleer – zalmleer, pirarucu of zeewolf kunnen hier ook heel mooi in verwerkt worden. Kijk maar eens naar de voorbeelden.

Hoesje voor paspoort gemaakt van struisvogelleer

Dan ga je echt in stijl op reis. De cognackleurige paspoort hoes voelt super zacht aan. Ze straalt echte klasse uit. Ik heb haar gemaakt van een prachtige struisvogelhuid dat ik zelf in Namibie heb uitgezocht en gekocht.

Het leer is heel soepel en zacht, maar door een dunne schuimlaag voelt hij nog zachter aan. Het gaat hier om een zeer luxe product dat daarom ook met de hand gestikt is. Een arbeidsintensief werk, maar zo mooi. Typisch kenmerk van struisvogelleer zijn de donkerder gekleurde punten.

Elke paspoort cover kan aangepast worden 

De meeste paspoort hoesjes hebben twee vakken waar het paspoort in geschoven kan worden. Indien je slechts een vak gebruikt voor het paspoort kunnen in het andere vak een paar pasjes. Sommige mensen die veel reizen kiezen voor een extra dik paspoort. Ook daar kan zo’n hoesje voor gemaakt worden. Eventueel kunnen er natuurlijk extra vakken aan toegevoegd worden en een naam of initialen.

Meer informatie over het laten maken van een paspoorthoes? Neem even contact op via e-mail of telefonisch. Contactgegevens staan onderaan de site en op de contactpagina.

Titel

Ga naar de bovenkant