notitieboek omslag blauw

Notitieboek omslag. Een mannelijke uitvoering van de leren agenda omslag. Met deze agenda omslag ben je ook nooit meer je pen kwijt, want die kun je in de lus steken waarmee je het gelijk sluit. Hierdoor zijn je agenda en alle losse papieren die je er in stopt veilig. Aan de binnenkant, waar je het schrift, notitieboek of agenda in steekt, kun je ook losse papieren steken. Zo blijft je schrift of agenda het hele jaar mooi. En er is plaats voor een paar visitekaartjes in het speciale vakje.

Beschrijving

Leren omslag hoes speciaal uitgevoerd voor een dikke agenda. Als je de maten doorgeeft van het schrift, notitieboek of agenda waar de leren hoes omheen moet, krijg je een perfect passende hoes die je schrift of agenda goed beschermd. De omslag gaat jaren mee en je komt er ook nog eens heel mooi mee voor de dag. Je onderscheid je hiermee omdat niemand anders zo’n mooie omslag heeft, heel herkenbaar voor jezelf en je kunt er steeds opnieuw een nieuw schrift in doen.

Deze notitieboek omslag kan ook uitgevoerd worden in een versie zonder lus voor je pen. En natuurlijk kun je het ontwerp en de kleur ook zelf of in overleg bepalen. Helemaal mooi is het als je de omslag hoes in dezelfde leersoorten laat maken als je tas. En als je helemaal los wilt gaan, laat je er gelijk een brillenkoker of portemonnee bij maken.

Titel

Ga naar de bovenkant