messenger bag kleine werktas blauw

Een heel praktische messenger bag/werktas met niet te veel vakken voor een duidelijk, strak en overzichtelijke tas. Aan de binnenzijde is slechts een groot vak gemaakt voor de iPad en elastieken om een aantal dingen op zijn plek te houden. In het voorvak hebben dingen meer een vaste plek gekregen. Bijvoorbeeld lussen voor de pennen en een vak voor de telefoon.

De messenger bag spreekt vooral door de voorkant. Ze is helemaal in de huisstijl kleuren gemaakt met een bijzondere touch. Opvallend zijn vooral de tekst embossed in het leer en de zilveren driehoekjes. De schouderband is uitgevoerd in twee kleuren, donkerblauw en turquoise.

Beschrijving

Een messenger bag maken voor iemand die helemaal niet van tassen houdt. Dan moet het wel iets speciaals worden. Omdat het een werktas is, hebben we hem uitgevoerd in de bedrijfskleuren. De tekst op de voorkant van de messenger bag is de bedrijfsnaam van Marjan. Naast dat het haar bedrijfsnaam is, is het ook gewoon een geweldige en krachtige tekst en vond ik dat het erop moest. De driehoekjes zijn van glad zilver leer gemaakt, en daardoor bijna spiegeltjes. Het maakt het geheel een heel bijzondere tas.

Titel

Ga naar de bovenkant