Leren strandtas shopper beige

Leren strandtas shopper. Gemaakt naar het model van de aloude en welbekende Frans rieten mand/tas. Het leer dat we voor deze strandtas gebruikt hebben lijkt nog het meest op de kleur van de rieten versie. Een beige/cognac kleurig leer in crocoprint.

De hengsels zijn van een cognackleurig leer gemaakt. En de binnenkant van de leren strandtas is afgewerkt met een bijpassende canvas stof waarin ook gelijk vakken zijn gemaakt. Het uiterlijk van de Franse tas, maar de duurzaamheid van een echte Hip tas.

Beschrijving

Deze leren strandtas shopper mocht ik maken voor Petra. Zij had de rieten versie hiervan en gebruikte die zo vaak, dat de bodem gaten vertoonde en dus aan vervanging toe was.

De leren strandtas gebruikt ze voor bijna alles. Boodschappen, weekendjes weg, onderweg in de auto, noem maar op. En daar is hij ook heel geschikt voor. Je zou de tas ook afsluitbaar kunnen maken met een magneet- of ritssluiting.

Je kunt er ook gelijk accessoires in dezelfde stijl en leer bij laten maken. Kijk eens op de accessoires pagina voor inspiratie.

 

Titel

Ga naar de bovenkant