Kleine honden reistas handtas

Dit is een compacte reistas voor een klein hondje. Die je gelijk als handtas kunt gebruiken door de vele vakken. We hebben haar gemaakt in roze en zwart leer van dezelfde collectie. Met als bijzonder accent de stingray (visleer) op de voorkant.

Beschrijving

Kleine honden reistas handtas. Zo praktisch deze hondentas die je als hondenreistas maar ook gelijk als handtas kunt gebruiken. Er zitten heel veel vakken in deze reistas en het hondje heeft alle ruimte. De bovenkant heeft gaas waardoor het hondje vrij zicht heeft en voldoende lucht krijgt. Met ritsen is de bovenkant open te maken en kan het hondje er makkelijk in.

Er zit een riempje aan de honden reistas zodat je hem vast kunt maken. Door het gaasklepje met rits kan het hondje kijken, maar ook naar buiten.

En mocht je ergens komen waar je je hondje eigenlijk niet mee naar toe mag namen, dan doen je het klepje over het doorkijk luikje dicht…

De binnenvoering kun je er helemaal uitritsen zodat je die kunt wassen. Dat geldt ook voor het comfortable kussentje. De honden reistas handtas kun je op twee manieren dragen. Met de korte hengsels en/of met de lange hengsels.

 

Titel

Ga naar de bovenkant