kleine dames portemonnee slangenprint leer

Deze kleine lederen dames portemonnee heeft een rits rondom voor het kleingeld vak. Genoeg ruimte voor heel veel pasjes en een vak voor papier geld. De portemonnee is gemaakt van een mooie zachte slangenprint leer en heeft een bruine geitenleren binnen afwerking.

Beschrijving

Deze kleine leren dames portemonnee mocht ik maken voor Ilse die van hetzelfde leer ook een mooie handtas heeft laten maken voor haar verjaardag.

Ze wilde geen grote portemonnee, maar wel een waar alle pasjes in pasten en ze al haar bonnetjes en kleingeld in kwijt kon. Dit is er een dit niet veel ruimte in je tas inneemt, maar wel alle gemakken heeft van een grote portemonnee.

Ik maak ook jou lederen accessoires graag op maat en of bijpassend bij je tas. Allerlei soorten accessoires zijn mogelijk. Bijvoorbeeld knip portemonnees. Of grotere dames portemonnees, met meer of minder vakken. Groter of kleiner formaat. Maar je kunt ook kiezen voor leren accessoires als een sleutelhanger of boekomslag. De keuze is enorm. Neem daarom vooral even contact op om de mogelijkheden van jouw wensen te bespreken.

Ga naar de bovenkant