Huisartsentas verloskundigetas groot blauw

Huisartsentas verloskundigetas groot blauw. Een grote versie van de huisartsentas in prachtig Italiaans leer. De buitenkant is zo clean mogelijk gehouden. Er zit geen vak op de voorkant om het leer zo goed mogelijk uit te laten komen. In plaats daarvan is aan de binnenkant een extra open vak gemaakt voor A4 documenten en een iPad. De binnenkant is verdeeld door middel van vakken. En er is een ritsvak in te vinden. Een stevig handvat zorgt dat je deze tas fijn draagt. De dokterstas heeft geen schouderband. Maar er is altijd een schouderband aan te bevestigen voor als je je handen vrij wilt houden.

 

Beschrijving

Deze prachtige huisartsentas, verloskundigetas groot blauw is gemaakt van Italiaans geitenleer. Het leer heeft een lizardprint en de details zijn gemaakt van nappa leer. Hij heeft de indeling gekregen die de huisarts, en eigenaar van deze dokterstas, het prettigst vindt. Er is een vak gemaakt voor alles wat er in mee genomen moet worden. Op de voorkant van de tas staat de naam van de Duitse huisarts, werkend in Portugal. Die met een brandstempel op de voorkant gemaakt zijn. De bodem heeft voetjes op een lichte verhoging zodat de tas zelf niet op de grond komt te staan.

Het is een mooie opvallende kleur blauw, maar toch goed bij van alles te dragen. De stiksels zijn in hardroze de kleur die ook terugkomt aan de binnenkant. Een echte beauty deze dokterstas voor huisartsen. Model Londen. De beugeltas zelf sluit met een dokterstas sluiting.

Dokterstassen als deze zijn ook zeer geschikt voor verloskundigen en artsen. De afmetingen zijn 50 cm b x 29 cm h en 25 cm d.

Alle bestseller modellen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Londen.

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant