Huisartsentas roze met vakverdeling en voorvak

Prachtige grote roze huisartsentas. Donker roze voert hier de boventoon. Gecombineerd met een licht roze leer voor de accenten en een aubergine kleurig leer voor de beugel. In het voorvak passen A4-documenten en een iPad. De binnenkant is verdeeld door middel van vakken. En er is een ritsvak in te vinden. Een stevig handvat zorgt dat je deze tas fijn draagt. Maar er is ook een schouderband aan te bevestigen voor als je je handen vrij wilt houden.

Drie kleuren roze maken een mooi kloppend geheel. Hierdoor is de roze huisartsentas opvallend. maar toch rustig en goed bij van alles te dragen. Een echte beauty deze huisartsentas. Model Londen. Dit is een grote dokterstas compleet met indeling voor alle instrumenten. Het voorvak loopt over een groot deel van de breedte zodat daar A4 documenten in kunnen. De klep die daarover heen gaat heeft een klikslot. De beugeltas zelf sluit met een dokterstas sluiting.

 

Beschrijving

Deze prachtige huisartsentas roze is gemaakt van drie kleuren roze. Hij heeft de indeling gekregen die de vrouwelijke huisarts, en eigenaar van deze dokterstas, het prettigst vindt. Er is een vak gemaakt voor alles wat er in mee genomen moet worden. Compleet met de initialen. Die met een brandstempel op de voorkant gemaakt zijn. De bodem van deze roze huisartsentas heeft voetjes op een lichte verhoging zodat de tas zelf niet op de grond komt te staan.

Dokterstassen als deze zijn ook zeer geschikt voor verloskundigen en artsen. De afmetingen zijn 50 cm b x 29 cm h en 25 cm d.

Alle bestseller modellen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Londen.

Review van de opdrachtgeefster, geplaatste op Google:

Monique heeft een fantastische dokterstas voor me gemaakt. Van alle kanten komen de complimenten, dus die geef ik graag door. Echt een vakvrouw, levert een mooi product. En daarnaast heel goede service, klantgericht, laagdrempelig, neemt je stap voor stap mee in het maakproces. Echt een aanrader om hier je tas op maat te laten maken! Corina

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant