Honden reistas vliegtuig zwart leer

Prachtige en stijlvolle eistas voor honden in het vliegtuig. Deze is opmaat gemaakt voor reizen met de KLM.

Beschrijving

Zwarte honden reistas voor in het vliegtuig. Speciaal voor Olli, het schattige hondje van Lotta. Een paar weken voor ze op reis zou gaan met haar hondje Olli, vroeg Lotta of ik een honden reistas kon maken die speciaal geschikt was voor het vlucht met de KLM. De tassen die ze zelf al had, voldeden niet aan de vereiste afmetingen. Er bestaan verschillende reistassen voor honden, maar vaak hebben ze niet de juiste afmetingen die vliegmaatschappijen vragen. Daarom heeft Olli nu een mooie, stijlvolle en helemaal op maat gemaakte eigen zwarte reistas gekregen die wel mee kan in het vliegtuig. En onder de stoel past. Door de luchtgaten in de zijkanten van de tas komt er genoeg lucht binnen. De bodem is uiteraard verstevigd.

Zwarte honden reistas met kwaliteitsrits

De rits aan de bovenkant is een hoge kwaliteitsrits, zoals alle ritsen in Hip tassen. Mooie gepolijste tandjes waardoor het niet ruw aanvoelt en je je handen ook niet schaaft aan de rits. De grote opening geeft genoeg ruimte om Olli makkelijk in de tas te zetten.

De voetjes aan de onderkant van de reistas zorgen dat de tas van de grond af blijft staan. De honden vliegtuig reistas is gevoerd met een zacht zwart glad leer waardoor de haren niet aan de binnenkant blijven zitten. De tas kan makkelijk schoon gemaakt worden. En de bodem heeft aan de binnenkant een zacht schuimlaagje voor een comfortabele reis. Door de beperkte afmetingen is deze honden reistas alleen geschikt voor kleine hondjes en puppy’s.

Afmetingen L46 x b27 x h 24 cm.

Een andere honden reistas die ik eerder maakte is er een met veel meer vakken. Deze wordt tevens gebruikt als handtas.

Afmetingen huisdieren vervoer vliegmaatschappijen

Als je per vliegtuig met je hond op reis gaat, ontkomt je er niet aan: een IATA goedgekeurde transportbox. De IATA is de overkoepelende branche-organisatie van de luchtvaartmaatschappijen en stelt strenge regels voor het transport van dieren in een vliegtuig.
Informeer altijd ruim op tijd bij de luchtvaartmaatschappij over de regels voor het vervoer van je huisdier en vraag zeker naar de toegestaande afmetingen, deze verschillen per maatschappij! En wil je er een op maat laten maken, dan heb je nog wat meer tijd nodig. Bel of mail me gerust als je een honden reistas voor in het vliegtuig wilt laten maken.

 

Titel

Ga naar de bovenkant