Heren werktas aktetas

Heren werktas, aktetas. Model Moskou. Ook voor de heren onder ons heeft Hip tassen een mooie stoere werk-laptoptas waar heel veel in past. Wat een prachtige combinatie is dit toch! Een gewaagde uitvoering wellicht voor een man, maar hij past helemaal bij de opdrachtgever. De werktas is uitgevoerd in een mooi Italiaans soepel leer met suède vierkantjes die op het leer liggen. Voor het accent is gekozen voor donkerbruin over de klep en aan het handvat. De zijkanten en schouderband van deze heren werktas, aktetas zijn gemaakt van cognac-kleurig buffelleer. Aan de binnenzijde heeft de werktas drie vakken met twee tussenschotten die ook weer gebruikt kunnen worden voor documenten of kleine spullen. Verder ontbreekt het sleutelkoord niet. Een echte klasse heren werktas.

Deze heren werktas heb ik in meerdere uitvoeringen gemaakt. Je ziet hier ook een donkerbruine versie van een heel ander soort leer. Een werktas ziet er daardoor gelijk heel anders uit. Ook de afmetingen en het aantal vakken kunnen verschillen, net wat je nodig hebt.

Deze tas zag je ook al bij de dames voorbij komen. En dat komt omdat deze zogenaamde keersouffle werktas zo bijzonder praktisch is en niet voor niets een bestseller. In deze werk-laptoptas past wel je laptop. Je kunt hem kwijt in een van de aparte vakken waardoor hij niet beschadigd raakt. Het tussenschot is in deze tassen standaard. Dat maakt het praktisch voor het ordenen van je spullen en het overzicht. Je telefoon zit op een vaste plek, je sleutels zitten aan het sleutelkoord en je documenten in de twee ruime vakken.

Beschrijving

Arjan houdt van bijzondere ontwerpen vooral als het gaat om schoenen. Daarom is de keuze voor deze heren werktas, laptoptas totaal geen verassing. Deze werktas straalt pure klasse en een goed gevoel voor smaak uit. Heel bijzonder voor mij is het dat dit de 500! tas is die ik voor opdrachtgevers mocht maken.

Door de harmonica zijkanten is de tas flexibel als het aan komt op de hoeveelheid spullen die mee genomen worden. Super praktisch dus.

Het formaat kan verschillen naar gelang de grootte van je laptop en ook de uitvoering is elke keer weer anders. Een absolute bestseller!

Neem eens contact op voor de mogelijkheden van jouw nieuwe dames of heren werktas.

Alle bestseller modellen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Moskou.

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant