Heren werktas aktetas met pirarucu visleer

Een heel bijzondere heren werktas of aktetas. Voor deze speciale tas heb ik gebruik gemaakt van het mooiste kalfsleer en het mooiste en meest luxueuze visleer. Naast het gebruik van de bijzondere materialen is deze tas ook bijzonder door de manier waarop deze gemaakt is. Namelijk geheel met de hand. Er is geen machine aan te pas gekomen.

Beschrijving

Heren werktas of aktetas met pirarucu visleer. Het blauwe kalfsleer is afkomstig van een Nederlandse looierij. Zij werken op een zeer milieuvriendelijke manier en alle huiden zijn traceerbaar. Een opvallend detail aan deze mooie heren werktas is het pirarucu visleer dat over de klep verwerkt is.

Dit is het meest exclusieve visleer dat op de markt te krijgen is. De vissen leven in het Amazone gebied en worden gecontroleerd door de indianen die daar leven. Het vlees wordt gegeten door de indianen en andere dezen van de vis worden gebruikt voor het maken van medicijnen.

De schubben zijn enorm, maar de vis zelf is dat dan ook. Het is de grootste zoetwater vis ter wereld en kan 3 meter lang worden.

De tas heeft drie compartimenten met twee ritsvakken, een telefoonvak, visitekaartjes en pennenvak en sleutels kunnen aan de binnenzijde bevestigd worden.  De schouderband is afneembaar en verstelbaar.

 

Titel

Ga naar de bovenkant