Heren werk-laptop tas bruin

Ook voor de heren onder ons heeft Hip tassen een mooie stoere werktas waar heel veel in past. Deze tas zag je ook al bij de dames voorbij komen. En dat komt omdat deze zogenaamde keersouflee werktas zo bijzonder praktisch is en niet voor niets een bestseller. In de meeste van deze werktassen maakt ik een apart schuimvak voor de laptop zodat hij niet beschadigd raakt door de rest van de inhoud. Het tussenschot is in deze tassen standaard. Dat maakt het praktisch voor het ordenen van je spullen en het overzicht. Je telefoon zit op een vaste plek, je sleutels zitten aan het sleutelkoord en je documenten in de twee ruime vakken.

Beschrijving

Dit is de binnenzijde van de keersouflee werktas/laptop tas. Je ziet hoe overzichtelijk de indeling is. Alles heeft zijn eigen vaste plek. Je kunt de tas meenemen aan het handvat bovenop en aan de verstelbare en afneembare schouderband.

Door de harmonica zijkanten is de tas flexibel als het aan komt op de hoeveelheid spullen die mee genomen worden. Super praktisch dus.

Het formaat kan verschillen naar gelang de grootte van je laptop en ook de uitvoering is elke keer weer anders. Een absolute bestseller!

Neem eens contact op voor de mogelijkheden van jouw nieuwe werktas.