Handtas roggenprint elegante dames tas

Handtas roggenprint. Deze handtas in roggenprint leer is een super stijlvolle vrouwelijke handtas. Model Osaka. Voor deze tas is geen echte rog gebruikt, maar een mooie kwaliteit runderleer met roggenprint. De structuur kun je nog voelen. Deze elegante kleine dames handtas in roggesprint leer heeft een groot vak, met een open vak. En een vak met rits en een sleutelkoord met musketonhaak zodat je je sleutels nooit meer hoeft te zoeken. De binnenkant van de handtas is voorzien van een prachtige zachte en luxe leersoort in de kleur oranje. Dit is een pigskin die mooi bij het roggenprint leer kleurt. De randen zijn in dezelfde kleur als de voering geverfd.

Het handvat, ook van roggenprint leer, is stevig en verdikt. En ze heeft twee extra ringen waaraan de brede schouderband bevestigd kan worden. De schouderband is ook in een dunnere uitvoering te laten maken. Onder de klep zit een magneet sluiting waardoor je die niet ziet. Bij deze dames handtas heb ik extra schouderbanden gemaakt in de kleur van de banden over de klep. Roggenprint, goudleer en oranje vachtleer.

Als extra heeft deze dames handtas in roggenprint leer een band over de klep die je naar gelang je outfit kunt vervangen door een band in een andere kleur. De band is bevestigd met een magneet aan de achterkant van de klep en daardoor eenvoudig te wisselen.

Beschrijving

Deze handtas roggenprint is een super elegante dames handtas. Klein, handzaam en stevig, maar toch kan er heel veel in. Dat komt omdat de zijkanten in dichte vorm naar binnen toe vallen en mee open gaan als de handtas geopend wordt.

De handtas in roggenprint is natuurlijk in verschillende kleuren en leersoorten te laten maken. En ook de schouderband kan in een smallere versie worden gemaakt. Je kunt hem gewoon aan de hand dragen of aan de afneembare schouderband.

Je mooie nieuwe handtas wil je natuurlijk zo goed en netjes mogelijk houden. Lees in mijn blog ‘Hoe onderhoud je het beste je handtas‘  hoe je dat het beste doet.

Alle bestseller tassen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Osaka.

 

Titel

Ga naar de bovenkant