handtas koffertje in iPad formaat

Handtas koffertje in iPad formaat.  Voor dit oranje koffertje heb ik Italiaans slangenprint leer gebruikt voor de voor- en achterkant. De zijkanten hebben een lizardprint effen oranje rand. Het handvat is gemaakt van zacht zwart leer dat ook in de print terugkomt. Ze sluit met een slotje en heeft een mooie goud-oranje pigskin binnenvoering.

Afmetingen  27 cm b x 20 cm h x 10 cm d.

Beschrijving

Handtas koffertje in iPad formaat

Hanneke had een handtas koffertje op deze site gezien die ik eerder tijdens mijn opleiding had gemaakt. Ik wist eerst niet waar ze die gezien had. Maar al snel bleek dat ze mijn blog over het maken van het koffertje had gevonden waar die foto’s in staan. In een iets glanzende camelkleurige crocoprint. Ze was helemaal enthousiast over het ontwerp. Het opstaande randje vond ze ook erg mooi hierbij. Het enige was dat ze niet van crocoprints houdt en ook niet van bruintinten. Helemaal niet erg natuurlijk, want ik maak hem in de kleuren en met de prints die bij je passen. Ze koos gelijk voor deze mooie combinatie van oranje Italiaans leer. De afmetingen zijn helemaal afgestemd op de functie van het koffertje. Ze gebruikt hem voor haar werk, maar er hoeft niet heel veel in. En vakken waren niet nodig. Alleen een iPad, telefoon, sleutels en een bril gaan erin mee.

Voor de bril hebben we op het laatste moment nog een mooie brillenkoker gemaakt. In hetzelfde leer als het handtas koffertje in iPad formaat. En met dezelfde voering als van het koffertje. Om het geheel af te maken, heb ik er nog een sleutelhanger van hetzelfde leer bij gemaakt. Je sleutels zijn zo goed terug te vinden. Hoe mooi is het als je nu je bril uit je koffertje haalt? Er gaat niets boven accessoires die in dezelfde stijl of in hetzelfde leer gemaakt zijn als je tas. Dat zijn combinaties die je niet snel ergens vindt.

 

Kijk voor alle koffer(tjes) even op deze speciale koffer pagina.

Zou jij ook een handtas koffertje willen voor je iPad of een kleine laptop? Maar is oranje niet je kleur? Of wil je andere afmetingen? Alle tassen en koffertjes kunnen helemaal op maat en in jouw favoriete kleuren worden gemaakt. Neem gewoon even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Titel

Ga naar de bovenkant