Geitenleer kleine handtas in oranje, groen en cognac kleur

Geitenleer kleine handtas in oranje, groen en cognac kleur. Een klein en handzaam en praktische handtas die toch voldoende ruimte biedt aan veel spullen. Het handvat is omkleed met hetzelfde leer.

Afmetingen breedte 24 cm, hoogte 19 cm, diepte 10 cm.

Categorie:

Beschrijving

Fijne kleine handtas die ook nog eens heel praktisch is. De tas heeft twee aparte vakken en een tussenschot met rits waar je veilig je pasjes in kunt bewaren.

Het handvat is stevig, half rond en bekleed met hetzelfde leer als de tas zelf. De klep sluit de tas goed af. Je kunt hem aan de hand dragen, maar er kan ook een afneembare schouderband bij gemaakt worden voor als je je handen vrij wilt hebben.

Verschillende leersoorten

Ik heb deze kleine handtas ook in verschillende leersoorten gemaakt. Geitenleer in een glanzende afwerking, geitenleer met een slangenprint en zelfs in visleer, zalm. Drie heel verschillende soorten leer, hetzelfde model en drie heel verschillende uitstralingen.

Je kunt dit model ook in een groter formaat laten maken, alle maten zijn mogelijk trouwens. Maar het model leent zich heel goed als werktas. Hier vind je een aantal voorbeelden van werktassen in dit model. Uitgebreider qua binnenwerk uiteraard, maar het principe is hetzelfde.

Ik maak alle tassen en accessoires voor jou speciaal helemaal naar jouw wensen. Dus als je deze tas mooi vindt, kan ik hem zo maken, maar als je aanpassingen wilt is dat dus geen probleem. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met me op via mail of telefonisch.

 

Titel

Ga naar de bovenkant