Elegante handtas in slangenprint groen

Een elegante handtas in een zacht groene Italiaanse slangenprint leer. Model Osaka. Gecombineerd met dezelfde groene kleur in lizardprint leer. Deze zeer elegante handtas heeft een groot vak, met een open vak, een vak met rits en een sleutelhaak zodat je je sleutels nooit meer hoeft te zoeken. De binnenkant van de elegante handtas is voorzien van een prachtige zachte en luxe leersoort in een iets donkerder kleur groen. Dit is een pigskin die mooi bij het leer kleurt. De randen zijn in dezelfde kleur als de voering geverfd.

Het handvat, ook van slangenprint leer, is stevig en verdikt. En ze heeft twee extra ringen waaraan de brede schouderband bevestigd kan worden. De schouderband is ook in een dunnere uitvoering te laten maken. Onder de klep zit een magneet sluiting waardoor je die niet ziet.

De band over de klep is bij deze elegante handtas vastgezet en niet te wisselen. Maar dat is wel mogelijk als je dit model wilt laten maken. Je kunt dan verschillende kleuren van de band laten maken die met een magneet vastzitten en dus makkelijk te wisselen zijn. Ook zou je de schouderband in dezelfde kleuren als de band over de klep kunnen laten maken zodat de wisseling helemaal compleet is. Hiermee is deze elegante handtas goed aan te passen aan verschillende outfits.

Beschrijving

Dit is een super elegante handtas voor dames, uitgevoerd in prachtige zachte groene kleur lizardprint leer, gecombineerd met slangenprint leer. Klein, handzaam, stevig en elegant, maar toch kan er heel veel in. De zijkanten in dichte vorm vallen naar binnen toe en gaan mee open als de handtas geopend wordt.

De handtas is natuurlijk in verschillende kleuren te laten maken en ook de schouderband kan in een smallere versie worden gemaakt. Je kunt hem gewoon aan de hand dragen of aan de afneembare schouderband.

Je mooie nieuwe handtas wil je natuurlijk zo goed en netjes mogelijk houden. Lees in mijn blog ‘Hoe onderhoud je het beste je handtas‘  hoe je dat het beste doet.

Alle bestseller tassen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Osaka.

 

Andere suggesties…

Go to Top