Dubbele beugeltas blauw en zilver zalmleer

Dubbele beugeltas in knetter blauw Italiaans kwaliteitsleer met crocoprint leren hengsels. Model Parijs.

In de voor- en achterkant is zalmleer verwerkt dat een zilverlaag over de blauwe ondergrond kleur heeft. Hierdoor combineert hij fantastisch met het blauw van de tas zelf en de hengsels. Voor de hengsels heb ik hetzelfde leer gebruikt als voor de tas, maar deze heeft een crocoprint met zilverkleurige accenten. Het leer van de tas is een lizardprint.

De hengsels van deze dubbele beugeltas zijn langer gemaakt dan de eerste versies, maar korter dan die van de langste versie. Omdat deze dubbele beugeltas niet over de schouder gedragen kan worden, zit er een schouderband bij. Die is gemaakt van beide soorten leer, elk aan een kant. Het model is hetzelfde als de andere beugeltassen op de hengsels na dan.

Tussen de buiten tas en binnen tas zit ruimte voor wat plattere spullen. De binnen tas is ruimer en wordt gesloten met een knipbeugel. De binnenvoering is een zachte luxe pigskin in lichtgrijs leer, dat prachtig bij het leer van de hele tas komt.

Beschrijving

Meer beugeltassen vind je op de pagina dokterstassen en beugeltassen.

Wil je ook een beugeltas laten maken in je eigen favorieten kleuren? Neem dan even contact met mij op via het contactformulier op deze site. Ik help je graag met het ontwerpen en uitvoeren van jouw unieke droomtas.

Ook vind je veel voorbeelden van tassen waarin visleer verwerkt is. Bijvoorbeeld op deze viseren tassen pagina.

Alle bestseller tassen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Parijs.

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant