Dokterstas cognac

Cognac kleurige dokterstas. Model Londen. Natuurlijk kun je ook leuke accessoires laten maken die helemaal in de stijl van je nieuwe tas zijn. Zoals deze armband of een portemonnee, een riem of….

Beschrijving

Prachtige dokterstas of beugeltas, hoe je hem noemen wilt, uitgevoerd in een stevig cognac kleurig leer. Dit model beugeltas is iets hoger dan de grote en de kleine dokterstas. Met deze dokterstas ga je in stijl op pad. Het leer heeft een prachtige warme kleur en heeft weinig onderhoud nodig. Een vochtige doek voor als er wat regendruppels op gekomen zijn, een vlekje is alles wat je nodig hebt.

 

De binnenkant kan gevoerd worden met een mooie canvas of pigskin. Dit laatste is een luxe zachte, dunne leersoort die heel geschikt is voor het binnenwerk. Hier is de dokterstas gevoerd met een mooie retro print canvas.

 

Onder deze beugeltas zitten voetjes zodat de tas niet op de grond komt te staan wanneer je hem naast je neerzet. Elke dokterstas is uit te voeren in de gewenste afmetingen en kleuren of materiaal.

Alle bestseller modellen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Londen.

Titel

Ga naar de bovenkant