dokterstas zebraprint

Dokterstas met een zebraprint. Deze is toch echt gezellig!? Het is een klein model Londen, maar biedt nog steeds genoeg ruimte voor heel veel spulletjes. De zebraprint dokterstas sluit aan de bovenkant met een slotje dat op de beugel gemonteerd zit.

Hier is de binnenzijde gemaakt met een petrolkleurige stof, wat een fantastische combinatie is met de zebraprint. Leer met een dierenprint is een vachtleer. Ook deze zebraprint heeft haren. Het is runderleer dat bedrukt wordt met een mooie zebraprint. Geen echte zebra dus, maar het lijkt er wel heel erg op.

Je kunt hem heel makkelijk en elegant meenemen aan het handvat. En als je liever je handen vrij hebt dan gebruik je de afneembare en verstelbare schouderband.

Met het oog aan de voorkant kun je de tas met een hand openen. En dat is natuurlijk heel handig. In het hangertje dat je rechts op de foto ziet, zit het sleuteltje van het slot. Je kunt hem daarmee op slot doen, maar het is ook gewoon heel decoratief.

Beschrijving

Onder elke dokterstas zitten voetjes. Daarmee voorkom je dat de tas op de grond komt te staan wanneer je hem naast je neerzet. Door de voetjes wordt de tas ook niet zo snel vies aan de onderkant

Elke dokterstas is uit te voeren in de gewenste afmetingen, kleuren en materiaal.

 

Wist je dat alle Hip tassen een sleutelkoord hebben? Zo raak je je sleutels nooit meer kwijt en heb je ze in een greep in je tas in je handen.

Alle bestseller modellen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Londen.

 

 

Titel

Ga naar de bovenkant