Dokterstas voor huisartsen

Wat een beauty deze dokterstas voor huisartsen. Model Londen. Dit is een middelgrootte tot grote dokterstas compleet met indeling voor alle instrumenten. Het voorvak loopt bijna over de hele breedte omdat daar A4 documenten in kunnen. De klep die daarover heen gaat heeft een klikslot. De beugeltas zelf sluit met een dokterstas sluiting. De meeste dokterstassen die ik gemaakt heb zijn een kleine versie van deze en worden als handtas gebruikt. Maar deze gaat zijn leven echt samen met een huisarts doorbrengen.

De tas heeft een afneembare schouderband en een handvat aan de bovenkant. De zwarte details en band om de klep maken hem heel sprekend. En toch is het geheel niet te opvallend en goed bij bijna alles te dragen.

Beschrijving

Deze prachtige dokterstas, gemaakt van groen buffelleer met een klein zwart spikkeltje, heeft de indeling gekregen die de aankomende huisarts, en eigenaar van deze dokterstas, het prettigst vindt. Er is een vak gemaakt voor alles wat er in mee genomen moet worden. Mooi detail is het logo van de eigenaar. Die is gestikt op de voorkant.

Dokterstassen als deze zijn ook zeer geschikt voor verloskundigen en artsen. De afmetingen zijn 42 cm b x 32 cm h en 18 cm d.

Alle bestseller modellen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Londen.

Titel

Ga naar de bovenkant