Dokterstas voor huisartsen bruin

Dokterstas voor huisartsen bruin. Deze dokterstas is gemaakt in een mooie combinatie van twee soorten bruin leer. Voor deze huisartsentas is gekozen voor stoer en tegelijkertijd zacht bruin leer. De details als het handvat, de beugel, schouderband en de onderste rand zijn gemaakt van bruin crocoprint leer. Het iets glimmende van dit leer is een mooi contrast met het matte bruine leer van de tas.

De dokterstas voor huisartsen is 42 cm breed x 32 cm hoog en 18 cm diep. In het voorvak kun je makkelijk een iPad of kleine laptop kwijt. Dit vak sluit met een tuc slot. De tas zelf sluit met een dokterssluiting. Deze is eenvoudig te openen met het indrukken van het lipje. Tevens kun je hem op slot doen met het sleuteltje dat bijgeleverd wordt.

De schouderband is afneembaar en verstelbaar. Hiervoor zijn beide soorten leer gebruikt elk aan een kant. De voetjes aan de bodem zorgen dat je dokterstas niet direct op de grond komt te staan en dus goed beschermd is.

De binnenkant is gemaakt van een stevige waterafstotende nylon voering. Dit is vooral praktisch als je regelmatig vloeistoffen mee wilt nemen. Je kunt ook kiezen voor een pigskin voering. Dit is een zachte en luxe afwerking van dun suède-achtig leer.

Beschrijving

Deze dokterstassen, verloskundigen tassen of huisartsen tassen zijn multi inzetbaar. Alle instrumenten passen er in en hebben hun eigen plekje. Je kunt er voor kiezen om de indeling vast te laten maken aan de binnenkant, maar het is ook mogelijk om een losse vak-indeling te laten maken. Dan kun je je favoriete dokterstas ook nog in je vrije tijd gebruiken. Want ze zijn zo mooi dat je dat eigenlijk wel zou willen.

Je kunt je dokterstas voor huisartsen en verloskundigen ook in een andere maat laten maken. Mocht je hem liever in een handtas formaat willen, kijk dan even op deze dokterstassen en beugeltassen pagina .

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant