Dokterstas voor huisartsen bruin en groen

Dokterstas voor huisartsen bruin. Deze dokterstas is gemaakt in een mooie combinatie van twee soorten bruin leer. Voor deze huisartsentas is gekozen voor stoer en tegelijkertijd zacht bruin leer. De details als het handvat, de beugel, schouderband en de onderste rand zijn gemaakt van bruin crocoprint leer. Het iets glimmende van dit leer is een mooi contrast met het matte bruine leer van de tas.

De tweede versie is hetzelfde bruine leer gecombineerd met groene details, wat de tas gelijk weer een heel andere look geeft.

 

Beschrijving

Dokterstas voor huisartsen bruin en groen en/of verloskundigen deze zijn multi inzetbaar. Alle instrumenten passen er in en hebben hun eigen plekje. Je kunt er voor kiezen om de indeling vast te laten maken aan de binnenkant, maar het is ook mogelijk om een losse vak-indeling te laten maken. Dan kun je je favoriete dokterstas ook nog in je vrije tijd gebruiken. Want ze zijn zo mooi dat je dat eigenlijk wel zou willen. De indeling is voor iedereen persoonlijk samen te stellen evenals de hele tas natuurlijk.

Voor de dokterstassen op deze pagina is gekozen voor  bruin als basis. Bij de ene versie is het bruin gecombineerd met een andere bruine leer soort en bij de andere versie zijn de details in groen gecombineerd met het bruin.

Deze dokterstassen voor huisartsen zijn 42 cm breed x 32 cm hoog en 18 cm diep. In het voorvak kun je makkelijk een iPad of kleine laptop kwijt. Dit vak sluit met een tuc slot. De tas zelf sluit met een dokterssluiting. Deze is eenvoudig te openen met het indrukken van het lipje. Tevens kun je hem op slot doen met het sleuteltje dat bijgeleverd wordt.

De schouderband is afneembaar en verstelbaar. Hiervoor zijn beide soorten leer gebruikt elk aan een kant. De voetjes aan de bodem zorgen dat je dokterstas niet direct op de grond komt te staan en dus goed beschermd is.

De binnenkant van de dokterstas voor huisartsen bruin en groen is gemaakt van een stevige waterafstotende nylon voering. Dit is vooral praktisch als je regelmatig vloeistoffen mee wilt nemen. Je kunt ook kiezen voor een pigskin voering. Dit is een zachte en luxe afwerking van dun suède-achtig leer.

Je kunt je dokterstas voor huisartsen en verloskundigen ook in een andere maat laten maken. Er staan verschillende modellen (afmetingen) op de huisartsentassen pagina.

Mocht je hem liever in een handtas formaat willen, kijk dan even op deze dokterstassen en beugeltassen pagina .

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant