Dokterstas verloskundige tas veganleer

Vegan verloskundige tas of dokterstas/artsentas. Model Londen. Deze dames dokterstas is gemaakt van een vegan materiaal. Ananasleer om precies te zijn. Een vegan dokterstas dus. Ananasleer is alleen geen leer, maar 100% plantaardig gemaakt van de vezels van de ananasbladen. Voor deze prachtige uitvoering van de dokterstas hebben we gekozen voor een echte vrouwelijke uitstraling door gebruik te maken van roze en bordeaux rood vegan leer. Op de voorkant is een extra vak toegevoegd, groot genoeg voor A-4 documenten. De binnenzijde is gemaakt van een nylon en waterafstotende voering met een mooie vakverdeling en heel veel vakken. Ook het sleutelkoord ontbreekt natuurlijk weer niet.

Beschrijving

De afmetingen van deze vegan dokterstas/artsentas of te gebruiken als verloskundige tas, is 42 b x 18 d x 32 h.

Het veganleer is gemaakt van de vezels van ananas en is in zeker 11 kleuren op voorraad bij Hip tassen. Door de indeling is de tas te gebruiken door dokters, artsen, huisartsen en verloskundigen.

Deze vegan dokterstas mocht ik maken voor een vrouwelijke huisarts in opleiding. Op de voorzijde zijn ook haar initialen gestikt. Ananasleer is een zacht materiaal, maar wel sterk. Toch zal het iets sneller slijten dan echt leer. Maar een heel mooi en goed alternatief voor leer voor mensen die een vegan leefstijl hebben. Hier ga je wel Hip en in stijl mee op patiënten bezoek.

Alle bestseller tassen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Londen.

Titel

Ga naar de bovenkant