Mary Poppins dokterstas handtas werktas appelleer

Een hogere versie van de dokterstas in handtas model

De eigenaresse van deze dokterstas, wilde de tas niet precies als een dokterstas eruit laten zien. Dat komt door haar beroep als orthomoleculair therapeut. Een echte dokterstas is voor echte dokters, zo zei ze. Daarom hebben we de basis van het model verhoogd en ziet ze er meer uit als een Mary Poppins tas. En dat was precies de bedoeling. Deze Mary Poppins tas is gemaakt van appelleer en wordt gebruikt als werktas. Bijpassend kreeg ze van haar man een klein schouder handtasje als verassing. Helemaal in hetzelfde leer zodat werk en prive mooi gecombineerd kunnen worden.

Beschrijving

Dokterstas, handtas en werktas in Mary Poppins model

Deze prachtige Mary Poppins dokterstas is gemaakt van appelleer. Dit model dokterstas is hoger dan de meeste andere dokterstassen die als handtas gebruikt worden. Ze sluit met een stevige beugel en een doktersslot. Aan de binnenzijde is een vakindeling gemaakt voor alle producten die meegenomen worden voor presentaties. Het leer dat wij gebruikt hebben voor deze werktas is appelleer. Appelleer is geen echt leer maar wordt gemaakt van verpulverde appels en tot mooie rechte vellen geproduceerd. Appelleer is een mooi alternatief voor iedereen die liever geen echt leer wil gebruiken. En is een prima alternatief voor iedereen die een vegan tas wil. Het is stevig en lijkt op leer door de mooie afwerking.

Voor de buitenkant hebben we een mooie rode, dikkere soort gekozen. Op de voorkant is het logo gestikt. De binnenkant is ook van appelleer gemaakt. Een grijze dunnere variant.

De voorzijde heeft een groot vak voor een iPad of papieren documenten.

Mary Poppins werktas

Dit hoge model geeft deze dokterstas een heel andere look dan de lagere modellen en doet denken aan Mary Poppins met haar paraplu en hoge dokterstas. Helemaal op maat gemaakt voor iemand die in de alternatieve geneeskunde werkt en hier haar producten in mee kan nemen voor presentaties. Omdat de eigenaresse geen arts is, heeft ze gekozen voor een alternatief model van de ‘traditionele’ dokterstas. Uitgangspunt was dat het iets anders moest zijn dan een echt dokterstas, en met alternatieve geneeskunde kwamen we al snel op deze Mary Poppins variant. Een eigenwijze dokterstas die perfect als werktas gebruikt kan worden.

Zelf ook een tas op maat laten maken?

Kun je de perfecte tas niet vinden? Niet het juiste materiaal of de juiste afmetingen. Of is je favoriete tas gewoon niet meer leverbaar, neem dan even contact op om je eigen nieuwe favoriete tas te laten maken.

Titel

Ga naar de bovenkant