Dokterstas handtas werktas Mary Poppins appelleer

Een hogere versie van de dokterstas in handtas model. Gemaakt van appelleer en wordt gebruikt als werktas. Bijpassend een klein schouder handtasje. Helemaal in hetzelfde leer zodat werk en prive mooi gecombineerd kunnen worden.

Beschrijving

Dokterstas, handtas en werktas in Mary Poppins model. Deze prachtige dokterstas is gemaakt van appelleer. Dit model dokterstas is hoger dan de meeste andere dokterstassen die als handtas gebruikt worden. Ze sluit met een stevige beugel en een doktersslot. Aan de binnenzijde is een vakindeling gemaakt voor alle producten die meegenomen worden voor presentaties. Het leer dat wij gebruikt hebben voor deze werktas is appelleer. Appelleer is geen echt leer maar wordt gemaakt van verpulverde appels en tot mooie rechte vellen geproduceerd. Appelleer is een mooi alternatief voor iedereen die liever geen echt leer wil gebruiken. Het is stevig en lijkt op leer door de mooie afwerking.

Voor de buitenkant hebben we een mooie rode, dikkere soort gekozen. Op de voorkant is het logo gestikt. De binnenkant is ook van appelleer gemaakt. Een grijze dunnere variant.

De voorzijde heeft een groot vak voor een iPad of papieren documenten.

Mary Poppins

Dit hoge model geeft deze dokterstas een heel andere look dan de lagere modellen en doet denken aan Mary Poppins met haar paraplu en hoge dokterstas. Helemaal op maat gemaakt voor iemand die in de alternatieve geneeskunde werkt en hier haar producten in mee kan nemen voor presentaties. Omdat de eigenaresse geen arts is, heeft ze gekozen voor een alternatief model van de ‘traditionele’ dokterstas. Uitgangspunt was dat het iets anders moest zijn dan een echt dokterstas, en met alternatieve geneeskunde kwamen we al snel op deze Mary Poppins variant. Een eigenwijze dokterstas die perfect als werktas gebruikt kan worden.

Titel

Ga naar de bovenkant