Dames werktas handtas grijsblauw

Wat een mooie combinatie deze dames werktas, handtas in het grijs blauw. Beiden leersoorten zijn erg zacht. Model Miami. De bovenkant van de handtas is afgewerkt met een blauwe rand. En deze blauwe details komen op verschillende plaatsen weer terug. Ook aan de binnenzijde.

Het formaat is groot genoeg om er A4 formaat in kwijt te kunnen en is met deze afmetingen nog steeds een handzaam formaat werktas/handtas.

Dit model dames handtas / werktas heet Miami en heeft veerringen voor de hengsels. Veerringen kunnen van de tas afgehaald worden en daardoor kun je de hengels vervangen door een andere set hengsels. In een mooie bijpassende kleur bijvoorbeeld.

Deze dames handtas heeft een afneembare schouderband. De binnenkant heeft weer verschillende vakken waarvan 1 met een rits. En de tas sluit ook met een rits.

Beschrijving

Deze blauw grijze dames handtas werktas wordt door Conny voor beiden gebruikt. Meestal kocht ze goedkopere tassen die na vrij korte tijd aan vervanging toe waren. Nu was het tijd om eens te investeren in een goede kwaliteits handtas. Deze kleuren zijn makkelijk met heel veel te combineren en maken het een goede tas om elke dag mee te nemen.

Je kunt er natuurlijk ook gelijk een mooie brillenkoker, klein tasje of portemonnee bij laten maken. Kijk eens op de accessoires pagina voor inspiratie.

Alle bestseller tassen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Miami.

Dit model Miami heb ik al in meerdere uitvoeringen mogen maken en met steeds een andere look. Wil jij ook zo’n soort tas? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

 

Titel

Ga naar de bovenkant