Dames werktas aktetas groen wit

Dames werktas, aktetas in een heel vrouwelijke uitvoering. Model Moskou. Wie zegt er dat een werktas of aktetas er saai uit ziet? Deze lente frisse dames werktas, aktetas is het bewijs dat werktassen er niet saai uit hoeven te zien. Met deze aktetas maak je een geweldige entree. Ze is gemaakt van groen en wit lizard print leer. De binnenzijde van deze werktas is gevoerd met een lichtgroene zachte leersoort, pigskin. In de drie hoofdvakken die de dames werktas telt, zitten heel veel vakken voor alle opladers, telefoon, documenten, boeken, sleutels etc. Met deze dames werktas, aktetas heb je alles geordend opgeborgen. De schouderband is afneembaar, verstelbaar en uitgevoerd in beide kleuren. En speciaal voor de kleine spulletjes is er een platte tas bijgemaakt in dezelfde stijl als de werktas.

De keersouflee kenmerkt zich door de harmonica zijkanten. Als je meer in je tas meeneemt kun ze wat breder worden dan waneer er minder in zit. Aan de zijkanten zit de bevestiging voor de schouderband. In deze werktas neem je heel makkelijk je laptop mee, je telefoon, mappen en documenten. Je sleutels vind je makkelijk weer terug met het sleutelkoord. Een mooie vrouwelijke uitvoering van een stijlvolle laptoptas.

 

Beschrijving

Irma, was helemaal weg van het groene leer, dus daar moest deze dames werktas, aktetas van gemaakt worden. Voor het contrast kozen we voor de witte variant van hetzelfde soort leer. Deze werktas is een super vrouwelijke versie geworden van de tas die toch meestal door de heren wordt gedragen. Omdat er veel spullen in meegenomen moesten worden is de aktetas gemaakt met drie vakken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een zelfde soort tas, maar dan met 1 of 2 vakken. En voor alles wat mee moet is een apart vakje gecreëerd, dat betekent nooit meer zoeken naar je spullen.

Wil je weten waar je op moet letten bij het kiezen van een werktas? Lees dan dit blog eens met de 5 punten die je beslissing om een werktas, aktetas of laptoptas te kopen of laten maken, makkelijker maken.

Deze dames werktas is net als voor de heren een echte bestseller! Alle bestseller tassen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Moskou.

De beige, blauwe dames werktas aktetas is mijn eerste werktas geweest die ik op de opleiding gemaakt heb. Ik vond de combinatie van het mooie, zachte zandkleurige leer erg mooi met het blauw. Het is een heel praktische werktas die er ondanks dat het een aktetas is, heel vrouwelijk uitziet. Er zijn vakken voor alle benodigdheden. En indien gewenst kan de werktas ook uitgebreid worden met een extra hoofdvak of juist geminimaliseerd door slechts een vak te maken. Voor alle tassen geldt dat ze naar jou eigen wensen gemaakt kunnen worden.

 

Titel

Ga naar de bovenkant