Dames werktas aktetas groen wit

Dames werktas, aktetas. Model Moskou. Wie zegt er dat een werktas of aktetas er saai uit moet zien? Deze lente frisse dames werktas, aktetas is het bewijs dat werktassen er niet saai uit hoeven te zien. Met deze aktetas maak je een geweldige entree. Ze is gemaakt van groen en wit lizard print leer. De binnenzijde van deze werktas is gevoerd met een lichtgroene zachte leersoort, pigskin. In de drie hoofdvakken die de dames werktas telt, zitten heel veel vakken voor alle opladers, telefoon, documenten, boeken, sleutels etc. Met deze dames werktas, aktetas heb je alles geordend opgeborgen. De schouderband is afneembaar, verstelbaar en uitgevoerd in beide kleuren. En speciaal voor de kleine spulletjes is er een platte tas bijgemaakt in dezelfde stijl als de werktas.

Beschrijving

Irma, was helemaal weg van het groene leer, dus daar moest deze dames werktas, aktetas van gemaakt worden. Voor het contrast kozen we voor de witte variant van hetzelfde soort leer. Deze werktas is een super vrouwelijke versie geworden van de tas die toch meestal door de heren wordt gedragen. Omdat er veel spullen in meegenomen moesten worden is de aktetas gemaakt met drie vakken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een zelfde soort tas, maar dan met 1 of 2 vakken.

Wil je weten waar je op moet letten bij het kiezen van een werktas? Lees dan dit blog eens met de 5 punten die je beslissing om een werktas, aktetas of laptoptas te kopen of laten maken, makkelijker maken.

Alle bestseller tassen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Moskou.

Go to Top