Dames handtas lizardprint groen

Een dames handtas in lizard print. Geen echte lizard, maar een mooie kwaliteit Italiaans runderleer met lizard print in een prachtige lente frisse, opvallende kleur groen. Dit is model Osaka.

Deze elegante kleine dames handtas heeft een groot vak, met een open vak, een vak met rits en een musketon voor je sleutels. De binnenkant van de handtas is voorzien van een prachtige zachte en luxe leersoort. Dit is een pigskin die mooi bij het groen kleurt.

Het handvat is stevig en verdikt. En ze heeft twee extra ringen waaraan de brede schouderband bevestigd kan worden. De schouderband is ook in een dunnere uitvoering te laten maken. Onder de klep zit een magneet sluiting waardoor je die niet ziet.

Als extra heeft deze dames handtas een band over de klep die je naar gelang je outfit kunt vervangen door een band in een andere kleur. De band is bevestigd met een magneet aan de achterkant van de klep en daardoor eenvoudig te veranderen.

Beschrijving

Een super elegante dames handtas, uitgevoerd in prachtig Italiaans leer. Klein en handzaam, maar toch kan er heel veel in omdat de zijkanten in dichte vorm naar binnen toe vallen en mee open gaan als de handtas geopend wordt.

De handtas is natuurlijk in verschillende kleuren te laten maken en ook de schouderband kan ik een smallere versie worden gemaakt. Je kunt hem gewoon aan de hand dragen of aan de afneembare schouderband.

Je mooie nieuwe handtas wil je natuurlijk zo goed en netjes mogelijk houden. Lees in mijn blog ‘Hoe onderhoud je het beste je handtas‘ ¬†hoe je dat het beste doet.

Alle bestseller tassen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Osaka.

 

Titel

Ga naar de bovenkant