bruine dames handtas

Bruine dames handtas met slangenprint details. De handtas heeft mooie details van donkerbruin leer en slangenprint leer aan binnen en buitenkant. En er zitten ook heel veel vakken in deze bruine dames handtas.

Ze sluit met een rits, aan de voorkant zit een ritsvak en een vakje met een drukker. En aan de binnenkant zitten ook verschillende vakken waarvan een met een rits. Natuurlijk ontbreekt het sleutelkoord niet, waardoor je in een handbeweging je sleutels uit je handtas vist.

De schouderband van deze bruine dames tas is afneembaar. En de binnenkant is een stoere wereldkaart canvas voering. Wat een mooie combinatie!

Categorie:

Beschrijving

Antoinette liet deze bruine dames handtas met slangenprint details maken. Ze had al jaren zo’n model en was daar erg blij mee. Maar de handtas was aan vervanging toe en ze wilde er iets moois voor terug.

De oude handtas diende dus als voorbeeld voor deze mooie bruine handtas. We hebben gelijk een aantal verbeteringen aangebracht aan het model.

Wil jij ook een dames of heren handtas laten maken? Dat kan, lees mijn blog eens over hoe het proces van het maken van een handtas verloopt. Of neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Ga naar de bovenkant