Beugeltas oranje met baars visleer

1 op voorraad

Baars visleer op je handtas. Model Parijs. Met deze beugeltas ben ik genomineerd voor de wedstrijd van Hester van Eeghen in 2019. Op de voorzijde en achterzijde is gebruik gemaakt van een gladde structuur baars visleer dat in goudtinten is gespoten. Het grijs komt weer terug in de hengsels. De beugeltas met baars visleer is een dubbele tas in feite. In het midden zit een ruime, afsluitbare tas die dicht gaat met een beugel. Tussen de buiten en binnentas is ruimte voor platte spullen als papieren en telefoon bijvoorbeeld. De visleer beugeltas is een luxe, chique handtas die eventueel met schouderband te dragen is. De binnenkant van de beugeltas is afgewerkt met een luxe zachte leersoort, pigskin.

Afmetingen breedte 29 cm, hoog 7 cm, diepte 12 cm

Beschrijving

Baars visleer heeft een grove structuur als deze zonder verhitting bewerkt wordt. Bij deze beugel handtas is het baars visleer eerst met goudverf gespoten en toen tussen platen verhit waardoor de structuur geplet wordt en je alleen de schubben nog kunt zien, maar niet voelen.

Je kunt in principe van alle vissen de huid looien. Maar het meest gebruikt zijn baars, zalm en zeewolf. Wil je meer weten over visleer? Lees dan eens mijn blog Visleer serieus?, over het looien van visleer, of mijn trip naar de fabriek waar het visleer wordt gelooid.

Alle bestseller tassen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Parijs.

Titel

Ga naar de bovenkant