Beugeltas grijs

Dubbele beugeltas in grijs leer met crocoprint details in de handvatten. Model Parijs. Deze beugeltas in grijs leer is eigenlijk een dubbele tas. Aan de binnenkant zit een beugeltas met knipsluiting. En daaromheen een iets grotere tas die aan de beugeltas vast zit.

 

De knipbeugel kan wijd open en blijft ook open staan tot het moment dat je de beugel dicht klikt. Tussen de binnen en buitentas is ruimte voor papieren en platte spullen. In de beugeltas kun je dan, al je andere spullen kwijt die je veilig op wilt bergen.

 

Zoals bij alle tassen, zijn de afmetingen en uitvoering aan te passen naar je eigen wensen. Ook kun je er voor kiezen om een schouderband te gebruiken.

Beschrijving

Deze dubbele beugeltas had ik in het oranje meegenomen naar een Ladies Night, samen met nog een aantal pareltjes. Toen ik mijn stand aan het inrichten was kwam Sanne gelijk al afgelopen op deze beugeltas. Haar oog trok er direct naar toe. Op slag verliefd was ze.

 

Uiteindelijk besloot ze toch voor een voor haar iets neutralere kleur te gaan. Het werd deze grijze met crocoprint grijs geitenleer als accent.

Alle bestseller modellen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Parijs. Van de beugeltassen zijn verschillende modellen gemaakt. Bijvoorbeeld de enkele beugeltas model Bordeaux en de dokterstassen model Londen.

Titel

Ga naar de bovenkant