Beugeltas geel

Beugeltassen, knipbeugeltassen of kanaalbeugeltassen zoals ze ook genoemd worden, hebben een modern uiterlijk met een knipoog naar vervlogen tijden. Waarschijnlijk ken je ze nog wel van oma of een oudere tante. Heel populair waren ze toen, en dat zijn ze nu gewoon weer. Kijk maar eens hoe mooi, strak, eenvoudig en verassend leuk ze zijn. Model Bordeaux.

 

De tas krijgt al snel een andere uitstraling door een ander soort leer te gebruiken of door de hengsels een andere lengte te geven of anders te bevestigen.

Beschrijving

Deze knipbeugeltas heeft een beugel van 23 cm breed. De zijpanden hebben dezelfde kleur geel leer als het voor- en achterpand, met daarop blauwe stippen. De blauwe kleur komt weer terug in de binnenkant. De binnenkant van deze beugeltas heeft een pigskin voering.

 

Het leer voor deze kanaalbeugeltas komt van een bank van vrienden. Ze waren uitgekeken op de bank, maar het leer was nog goed. Na een schoonmaakbeurt en onderhoud, kon ik het leer gebruiken. Deze beugeltas is als dank cadeau gedaan aan mijn vriendin.

 

Omdat geel in 2019 zo’n populaire kleur is, heb ik al verschillende van deze beugeltassen in dit leer gemaakt. Steeds in een iets andere uitvoering.

Alle bestseller modellen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Bordeaux. Van de beugeltassen zijn verschillende modellen gemaakt. Bijvoorbeeld de dubbele beugeltas model Parijs en de dokterstassen model Londen.

Titel

Ga naar de bovenkant